Кои са най-популярните филми за 2021 г.

След като коледните пости за тази година приключиха, дойде и голямото отпускане на самия празник. Преяждането си е редовен номер на много хора, като се опитахме да го избегнем със селекцията на IMDb за най-популярните сериали през 2021 г.

Не знаем дали се е получило, но и да не се е, няма страшно, защото сега ще обърнем внимание на друга класация на сайта - тази за най-популярните филми през отиващата си година.

И отново уточняваме, класацията е на база най-посещавани страници на филми в IMDb, а не на оценки или приходи от бокс офиса. Ето и кои са в топ 10:

10. "Шан-Чи и легендата за десетте пръстена" (Disney/Marvel)

9. "Круела" (Disney)

8. Army of the Dead (Netflix)

7. "Черната вдовица" (Disney/Marvel)

6. "Годзила срещу Конг" (Warner Bros.)

5. "Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър" (Warner Bros.)

4. "Смъртоносна битка" (Warner Bros.)

3. "Вечните" (Disney/Marvel)

2. "Отрядът самоубийци" (Warner Bros.)

1. "Дюн" (Warner Bros.)

Няма как да не забележим факта, че филмите със супергерои и фикция като цяло окупирали първите 10 позиции за тази година. И това не е, защото само такива филми са излизали, а явно защото хората са се интересували живо най-много от тях.

Трудно е да се пропусне и фактът, че единствено един филма на Netflix присъства, макар и те на месец да бълват много повече. Но големият победил, освен "Дюн" на Дени Вилньов, е и Warner Bros. Компанията има цели пет филма, докато Disney и Marvel остават с четири.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини