Акценти по FOX през януари

Дан Браун: Изгубеният символ, сезон 1
Премиера: 26 януари от 22:00 часа
Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма

„Дан Браун: Изгубеният символ“ проследява ранните приключения на известния харвардски професор по символизъм Робърт Лангдън (Ашли Зукърман), който трябва да рaзшифрова поредица от смъртоносни загадки, за да спаси своя ментор Питър Соломон (Еди Изард), който е отвлечен и да осуети една ужасяваща световна конспирация. 

Луцифер, сезон 3
Премиера: 19 януари от 20:00 часа
Излъчване: От понеделник до петък от 20:00 часа
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма

Чаровен, харизматичен и дяволски красив, Луцифер успява да манипулира хората и да ги накара да му споделят своите най-дълбоки и тъмни тайни, което помага на детектив Декър да въдвори справедливост. Но Луцифер бързо разбира, че Колуи го прави уязвим. Когато той е около нея, дяволът може да бъде ранен като всеки друг. Това ужасяващо разкритие никак не допада на неговия най-добър приятел Мазикиън (познат още като Лабиринт), жесток демон в образа на красива млада жена. Лабиринт иска единствено да се махне от Лос Анджелис и да се върне към живота си в Ада, но Луцифер си прекарва дяволски добре с простосмъртните, а тя няма намерение да го изоставя там. 

В трети сезон историята за прословутия паднал ангел продължава с появата на изискания лейтенант Маркъс Пиърс. Пиърс е всичко, което Луцифер не е – сдържан, уважаван и със стратегическо мислене.  Но може би по-досадно от всичко е онова, което ги обединява. И двамата са чаровни, харизматични и дяволски красиви. Ето защо, когато Пиърс започва да развива връзката си с Клоуи, дяволските черти на Луцифер се възпламеняват. Сега той е изправен пред още по-голямо предизвикателство – да разкрие кой го отвлякъл и защо ангелските му крила са се върнали. 

В ролите:
Том Елис като Луцифер Морнингстар
Лорън Джърман като детектив Клоуи Декър и др.
Киберсигурност, сезон 2
Премиера: 1 януари от 20:00 часа
Излъчване: Всяка събота от 20:00 часа
Времетраене: 30 мин.
Жанр: Комедия

Когато от GCHQ научават, че американското кибероръжие с кодово име „Вечно синьо“ е попаднало в грешни ръце, екипът по киберсигурност трябва да направи всичко по силите си, за да неутрализира заплахата и да избегне потенциална ядрена катастрофа. Непокорният бивш агент на Агенцията за национална сигурност (АНС), Джери, вижда в тази мисия възможност да докаже уменията си и отново убеждава злочестия младши анализатор Джоузеф да използва конспирацията като път, който да го върне обратно в АНС и последен шанс да изкупи вината си за предишни грешки. Тъй като времето им изтича, досадният им шеф трябва да вземе решение дали да рискува и да се довери на екипа си или да се придържа към правилата – особено когато е възможно наблизо да има шпионин.   

В ролите: Дейвид Шуимър, Ник Мохамед и др.

Пъстро семейство, сезон 2
Премиера: 1 януари от 21:00 часа
Излъчване: Всяка събота и неделя от 21:00 часа
Времетраене: 30 мин.
Жанр: Комедия

Поредицата проследява историята на Рейнбоу Джонсън, която разказва какво е да израснеш в смесено пъстро семейство през 80-те. 

В ролите:
Арика Химел като младата Рейнбоу
Кристина Антъни като Денис
и др.

Скалата: Ранни години, сезон 1
Премиера: 2 януари от 20:00 часа
Излъчване: Всяка неделя от 20:00 часа
Времетраене: 30 мин.
Жанр: Комедия

Световната суперзвезда Дуейн „Скалата“ Джонсън ни поднася „Скалата: Ранни години“ – една дръзка, вълнуваща и вдъхновяваща поредица, базирана на необикновените истории от неговите младежки години. С участието на самия Дуейн Джонсън във всеки епизод, тази комедия за съзряването изследва детството, тийнейджърските години и юношеството му, като разкрива ключови моменти и връзки, които са го формирали като личност и са му помогнали да измине пътя до международната слава и признание.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини