Предстоят промени в постоянните комисии на Общински съвет

Само 5 са точките в дневния ред на общинските съветници за предстоящата на 29 април редовна сесия на ОбС - Първомай.

Заседанието ще започне с полагане на клетва от Русин Христов, който ще заеме мястото на д-р Васил Попов в групата на ПП ГЕРБ.

По предложение на председателя на ОбС Христо Вълчев това  може да доведе до промяна и в състава на Постоянните комисии по „Здравеопазване и социални дейности“, Постоянната комисия „Младежта, трудовата заетост, спорт и туризъм“ и Постоянната комисия „Земеделие, горско стопанство и екология“. Рокадите се правят заради експертизата на Русин Христов в областта на горското стопанство и екологията.

Предстои да бъде обсъдена и гласувана Общинската програма за закрила на детето за 2021 година.

Ще бъдат гласувани и предложенията за удостояване на Иван Караславов и Вълчо Камбуров със званията „Почетен гражданин на град Първомай“.

Последната точка е приемане на годишните финансови отчети на „МБАЛ-Първомай“ ЕООД и „Медицински център I – Първомай“ ЕООД за 2020 г., разпределение на реализирания финансов резултат и избор на одитор за заверка на годишните финансови отчети на дружествата за 2021 г.

Сесията ще започне в 16.30 часа, веднага след общото заседание на постоянните комисии в пленарна зала на общинска администрация.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини