Зодиите, които първи ще разбият сърцето ви

Изживяването на споделена любов е един от най-щастливите периоди в живота на човек. Всеки търси любов, която да е истинска и завинаги. За съжаление в много случаи, след време, някои отношения се разпадат. Било то заради взаимно отчуждаване, несходство в характерите, изневяра, изстиване на чувствата или нещо друго.

Винаги единият от двамата партньори по-бързо осъзнава, че връзката се е изчерпала и по-смело взема решение да я прекрати. Той е в ролята на онзи, който разбива сърцето на половинката си, поемайки инициативата за скъсването.

Разделите са изключително болезнени, тъй като дори и след прекратяване на връзката, спомените продължават да носят тъга.

Така че, за да сте наясно кой действително може да разбие сърцето ви, ако нещата помежду ви не са гладки, вижте информацията за следните 5 зодии:

Близнаци – днес са влюбени във вас, а утре ви предлагат раздяла

Близнаците са много независими, непоследователни и им е трудно да се обвържат с един човек задълго. Когато са в сериозна връзка, те са склонни да правят всичко възможно да накарат другия човек да се чувства специален. В същото време те могат да изстинат към половинката си, но известно време да не го показват изобщо. Даже напротив, те ще се правят, че всичко е перфектно, докато един ден сервират на партньора си, че имат нужда от пространство и му предложат двамата да си вземат почивка един от друг, уж само временно.

Лъв – ще ви зареже, ако сметне, че не сте достойни за него

Лъвовете са много прями и егоцентрични хора. Те са изключително уверени в себе си. Те са от индивидите, които ще ви покажат, че са охладнели към вас, веднага след като го почувстват. Лъвът няма да скрие от половинката си, че вече не я чувства за свой достоен партньор. Представителят на този знак ще ви зареже безцеремонно, особено ако не покривате всичките му изисквания. Нещо повече, той със сигурност ще се раздели първи с вас, ако усети, че връзката ви е зациклила на едно място. Лъвовете имат голям фен клуб от почитатели и не желаят да си губят времето с безперспективни връзки.

Стрелец – реши ли, тръгва си без да му мисли много

Хората, родени под този знак, са свободолюбиви и приключенски настроени. Те обичат да правят каквото си искат без ничия команда. Освен това те са много откровени към хората, когато става въпрос за изразяване на това, което изпитват. Така че, ако усетят, че партньорът им се опитва да ги промени или да ги задържи против волята им, те без да му мислят много-много, ще си тръгнат. Освен това Стрелците се разделят по възможно най-грозния начин, защото във финалните разговори с половинката, са склонни да изрекат твърде силни и обидни думи. Те дори няма да се опитат да утешат човека, когото зарязват.

Водолей – охладнее ли, слага край на връзката

Водолеите са изключително непредсказуеми и странни. Те жадуват за внимание и когато някой бъде привлечен към тях, те не могат да не флиртуват, дори ако са в сериозна връзка. Палавата им природа им пречи да се задържат с един партньор твърде дълго време. Когато усетят, че охладняват към половинката си, те започват да флиртуват с всички, което пък кара другия човек да се чувства унизително. Когато не получи това, което очаква от връзката, Водолеят просто се отдръпва. Тъй като е доста интелигентен, той слага край на отношенията по най-възпитания начин.

Риби – не вървят ли нещата, обиждат се и си тръгват

Представителите на този воден знак са много емоционални и имат нужда от партньор, с когото да водят задълбочени разговори, който да проявява съчувствие към тях. Рибите много често се чувстват непълноценни или недоволни от връзката си, тъй като сравняват любовните си отношения със своята половинка, с тези на други хора. На тях все им се струва, че другите двойки са по-щастливи, по-романтични, по-влюбени и т. н. Това внася напрежение във връзката – тоест Рибите често сами объркват отношенията с любимия човек. А когато това се случи, те се обиждат, затварят се в себе си и си тръгват нацупени.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини