Протестен палатков лагер на полицаите се открива пред Народното събрание

Днес в 12 часа пред сградата на Народното събрание ще бъдат открити организираните от синдикатите в МВР протестен палатков лагер и изложба.

От Синдикалната федерация на служителите в МВР не изключват и нов национален протест, ако се наложи. Те продължават да не са съгласни и с идеята парите от детските надбавки да бъдат дадени на полицаите и смятат, че това е опит за разделение на обществото.

"Ще започнем организацията на следващ национален протест. Надявам се да намери няколко решение проблемът, който изникна в края на миналата седмица, защото увеличението на нашите заплати да бъде обвързвано с някакви държавни помощи  за родители, приемаме като една крайно неприятна и крайно безотговорна провокация", каза Валентин Попов от синдиката.

Източник: БНР

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Хо
    Хора
    5 -1
    08:00, 17 ное 2020
    защо не си кажете,че не ви устройва процента на повишение, ами се правите на загрижени за детските надбавки.И ,браво , уцелихте времето за протести.
  • 2
    88
    888
    7 -1
    08:01, 17 ное 2020
    Протестиращите да им вземат палатките в 4ч.сутринта,защото пречат на движението,а после да им хвърлят един хубав бой и да ги "разгонят" от митинга.
  • 3
    За
    За
    4 0
    10:28, 17 ное 2020
    Когато трябваше да протестирате биехте сега си протестирайте. Тогава ви казаха ще дойдете на това положение но вие излъчвахте злоба омраза и биехте зад колоните
Последни новини