19 °C

Дебър и центърът на Първомай ще са без вода на 2 декември

На 2 декември без вода ще останат кв. Дебър и центърът на Първомай. Причината е поредната авария на магистралния водопровод в близост до река Мечка.

Зачестилите аварии са причина 2 536 м от водопровода Първомай-Градина да са предвиден за подмяна от дружеството „Тракийска вода“. 500 м от тях са точно в този район, където е днешната авария. Финансирането е осигурено, надеждите са скоро ремонтът да се случи.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Ве
  Ветеран.
  7 -8
  19:59, 1 дек 2019
  С митков на борда ще се оправи и подмени всичко дайте му време и още един мандат да го изберем.ха ха
  • ..
   ...................
   3 0
   01:10, 3 дек 2019
   Да бе да Ще го изберем за бряговската лудница е подходящ кандидат Даже там е със придимство
 • 2
  Ха
  Ха сега де
  7 -1
  21:03, 1 дек 2019
  /Във връзка с друг коментар в друга статия/ Църквата и училището ли са виновни за състоянието на улица "Гимназиална"? То май в целия град улиците ще заприличат на нея!
  • ..
   ..,
   18 -1
   22:04, 1 дек 2019
   Кмета митков - социалния социалист ще вдига данъците. Нямат срама. По гнусно от тандема Митков-Ружди, беше само триото Папазов-Митков-Ружди. Катастрофа
  • Мн
   Много смешно
   10 0
   05:47, 2 дек 2019
   Много смешно...Хаа ха ха...Не са ли те институциите, които ВЪЗПИТАВАТ?! В какво възпитават, когато всеки ден ученици и енориаши, тръгнали се черкуват, газят в кал и купища листа. Училищните хигиенисти премитат всеки ден /не им се отрича труда/, но купищата остават неприбрани, вятърът отвява отново листата , както и преминаващите по улицата коли...От стари рани от В и К ремонти изтича кал. В дъждовно време улицата става непроходима за пешеходци. Горките дечица!!!
   Никой не се заяжда.митков и специалисти да се самосезират за проблема...Остана му в завещание от папаза и неработещата платформа на жпгарата.
   Майки и родители не се интересуваме чий е ангажимента за едно или друго, градоначалникът да решава градските проблеми. не е избран да се снима с учителките. не САМО. няма лошо. нека си се среща и си се снима с когото си иска, нека си пише в профила. За нас са важни ДЕЛАТА.
 • 3
  Ха
  Ха ха ха
  9 -1
  05:51, 2 дек 2019
  Когато МиткоХубиновият църковен часовник смущаваше цял един град /един гражданин дори бе принуден да напусне новопостроената си къща/, се надигна вой до небесата. Сега , когато децата ни газят в кал и кал, и кал, ще си прехвърляме топката за отговорностите.
  • Ха
   Ха
   0 0
   23:17, 7 дек 2019
   За оня психясал доктор ли ти е жал, бе Ха ха ха?! Вместо да защитите църковния часовник и да се гордеете с него, Вие сте тръгнали да се вайкате за откачения "гражданин". Аз предлагам да се премести жп линията извън града на няколко километра, защото тя вдига по-голям шум от часовниковата камбана.

Хороскоп за 24.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Енергиите са така сложени, че могат да създадат проблеми в отношенията ви с колеги, партньори и семейството. По-малко се ангажирайте с чужди въпроси и се съсредоточете изцяло върху своята си работа. Ограничете разходите си и живейте по-спокойно.
24 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Имате възможност за избор на подход при решаването на професионалните си задачи през този ден. Преценете добре плюсовете и минусите и се опитайте да комбинирате до колкото можете полезността от всяко ваше действие. Ще трябва да приложите всичката си способност да убеждавате, за да подредите нещата според желанията си. Това ще е трудно, но не и невъзможно.
24 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес респектирате околните с невероятната си концентрация и усърдие на работното място. Ще чуете добри отзиви за доскорошната си работа и това ще се отрази благотворно на самочувствието ви. Опитайте се да отбягвате това, което ви носи напрежение, като се стремите само към най-доброто на което сте способни.
24 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще научите много нови неща свързани както с работата, така и с личния ви живот. Внимателно се вслушвайте в това, което минава покрай ушите ви защото може да пропуснете много важна за вас новина, която ще е определяща за бъдещите ви планове. При късмета, който имате днес и който се очертава, в близките дни ще имате много поводи за радост.
24 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Действайте внимателно днес, скъпи Лъвове, тъй като е възможно нещо дребно да обърка работата ви. Ентусиазмът ви е похвален, но не бива да прекалявате с преждевременни действия. Контактите ви с представител на земните зодии ще ви балансира.
24 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В търсене на по-добри варианти, ще помислите за промяна и на работното място. Съдбата ще ви срещне с подходящия човек, с когото ще реализирате намеренията си. Прагматично ще подновите връзката си с личност, от която може да имате полза за бъдещи свои проекти. Дайте повече свода на близките си, не взимайте решенията вместо тях.
24 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще изясните отношенията си с човек от обкръжението ви и на душата ви ще олекне. Нещата ви ще потръгнат и ще се развиват според вложените от вас усилия. И правейки равносметка ще откриете, че сте могли много по-рано да решите проблема без да задълбочавате в него. Приятелска сбирка ще ви зареди с хубави емоции.
24 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Този ден ще ви накара доста да се позамислите относно бъдещата си работа. Оказва се че голяма част от проектите ви нямат резултатът, който сте очаквали, затова наистина ще трябва да промените подхода си. Нека обаче това става постепенно, тъй като така вие по-лесно ще свикнете. Дайте си необходимата почивка вечерта, имате нужда от релаксация.
24 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят ви предразполага към повече екстравагантност и емоционалност. Стремете се към по-високи цели, към промяна в себе си и около вас. Сега е момента да планирате пътуванията, за които мечтаете. Ще се справите без усилие с проблеми с юридически характер, финансов и селскостопански. Някои ще търсят духовно извисяване чрез отдаване на философски размисъл. Направете го умерено.
24 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще покажете на практика професионалното си отношение към служебен, обществен или друг важен проблем, с което ще си спечелите привърженици. Работата ви ще се улесни, защото много хора ще пожелаят да станат част от екипа ви. Настроението ви ще се подобри и от вест, имаща отношение към семейството ви.
24 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Водени от интересите си, ще продължите да търсите най-доброто за себе си. Финансови придобивки ще удовлетворят някои от вас и мотивират за други. Каквото и да изживеете, бъдете коректни в отношенията си към заобикалящия ви свят и спазвайте договореностите. Това са условия, носещи предимства на последващ етап.
24 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Давайки предимство на важните неща за деня, ще пристъпите към изпълнението им, без да пренебрегвате текущите. Светски изяви ще поддържат тонуса на други, заразявайки ги със суетата на известните. Договореностите ви ще са успешни, пропорционални на вложената в тях енергия.
24 сеп 2020
Последни новини