0 °C

Дебър и центърът на Първомай ще са без вода на 2 декември

На 2 декември без вода ще останат кв. Дебър и центърът на Първомай. Причината е поредната авария на магистралния водопровод в близост до река Мечка.

Зачестилите аварии са причина 2 536 м от водопровода Първомай-Градина да са предвиден за подмяна от дружеството „Тракийска вода“. 500 м от тях са точно в този район, където е днешната авария. Финансирането е осигурено, надеждите са скоро ремонтът да се случи.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Ве
  Ветеран.
  7 -8
  19:59, 1 дек 2019
  С митков на борда ще се оправи и подмени всичко дайте му време и още един мандат да го изберем.ха ха
  • ..
   ...................
   3 0
   01:10, 3 дек 2019
   Да бе да Ще го изберем за бряговската лудница е подходящ кандидат Даже там е със придимство
 • 2
  Ха
  Ха сега де
  7 -1
  21:03, 1 дек 2019
  /Във връзка с друг коментар в друга статия/ Църквата и училището ли са виновни за състоянието на улица "Гимназиална"? То май в целия град улиците ще заприличат на нея!
  • ..
   ..,
   18 -1
   22:04, 1 дек 2019
   Кмета митков - социалния социалист ще вдига данъците. Нямат срама. По гнусно от тандема Митков-Ружди, беше само триото Папазов-Митков-Ружди. Катастрофа
  • Мн
   Много смешно
   10 0
   05:47, 2 дек 2019
   Много смешно...Хаа ха ха...Не са ли те институциите, които ВЪЗПИТАВАТ?! В какво възпитават, когато всеки ден ученици и енориаши, тръгнали се черкуват, газят в кал и купища листа. Училищните хигиенисти премитат всеки ден /не им се отрича труда/, но купищата остават неприбрани, вятърът отвява отново листата , както и преминаващите по улицата коли...От стари рани от В и К ремонти изтича кал. В дъждовно време улицата става непроходима за пешеходци. Горките дечица!!!
   Никой не се заяжда.митков и специалисти да се самосезират за проблема...Остана му в завещание от папаза и неработещата платформа на жпгарата.
   Майки и родители не се интересуваме чий е ангажимента за едно или друго, градоначалникът да решава градските проблеми. не е избран да се снима с учителките. не САМО. няма лошо. нека си се среща и си се снима с когото си иска, нека си пише в профила. За нас са важни ДЕЛАТА.
 • 3
  Ха
  Ха ха ха
  9 -1
  05:51, 2 дек 2019
  Когато МиткоХубиновият църковен часовник смущаваше цял един град /един гражданин дори бе принуден да напусне новопостроената си къща/, се надигна вой до небесата. Сега , когато децата ни газят в кал и кал, и кал, ще си прехвърляме топката за отговорностите.
  • Ха
   Ха
   0 0
   23:17, 7 дек 2019
   За оня психясал доктор ли ти е жал, бе Ха ха ха?! Вместо да защитите църковния часовник и да се гордеете с него, Вие сте тръгнали да се вайкате за откачения "гражданин". Аз предлагам да се премести жп линията извън града на няколко километра, защото тя вдига по-голям шум от часовниковата камбана.

Хороскоп за 09.12.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Ще осъществите своите намерения благодарение на упоритата си работа и желанието за успех. Ориентирате се чудесно в непредвидена ситуация и това ви предоставя несравнимо предимство пред конкурентите ви. Прекалено сериозно гледате на промените, направете живота си по-спокоен, освободете се от притесненията си.
09 дек 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Покажете решимостта си да действате, без да изпадате в излишна паника. Събитията ще ви покажат вярната посока, няма да сте затруднени в избора си. Нещата ще се случват най-често такива, каквито ги предвиждате. Лидерските ви заложби ще се изявят, с което ще създадете мощна група около себе си.
09 дек 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще имате провокации, които ще ви карат да се чувствате недооценени на работното място. Освободете се от тези си чувства и мислете за промените, които предстоят. Имайте търпение и вярвайте в успеха си. Скоро ще забележите, че предложенията ви се одобряват и ценят, но нека това не ви възгордява.
09 дек 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Развитието на делата ви изисква повече съсредоточеност. Недопустимо е да проваляте вече договорени условия, само защото сте лично възпрепятствани. Бъдете прагматични и времето ви ще стигне за всичко. Снабдяването ви с нужната информация ще ви подтикне към по-голяма активност и ще подобрите финансовото си състояние.
09 дек 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Навлизате в благоприятен период за професионалното си развитие. Получавате възможността да покажете на какво сте способни и това ви отваря доста работа. Едва ли ще има от какво да сте недоволни, тъй като делата ви се развиват успешно, а ваша идея е радушно възприета от деловите ви партньори. Не се отказвайте от намеренията си, дори в началото да ви е трудно.
09 дек 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Не всичко, което сте планирали има шансове да се случи. Но вие не се отказвайте при неуспех. С повече упоритост и търпение ще постигнете желаният от вас резултат. Днес можете да си позволите някои дребни удоволствия, от които напоследък сте се лишавали. Стабилното ви финансово състояние ви го позволява. Ще получите покана за гостуване.
09 дек 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Без да сте притискани от времето или някой друг, ще покажете умения и находчивост в изпълнение на поетите ангажименти. По-леко ще общувате с околните, ще се радвате на успехите им и ще споделяте намеренията им. Добрата ви форма – физическа и духовна ще ви позволи да постигнете напредък и в сфери, различни от професионалните ви интереси.
09 дек 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нямате сериозни основания да се съмнявате в лоялността на делови партньори, за това не си създавайте сами проблеми. Може би прекалено много се доверявате на непроверени сведения. Делата ви днес вървят много добре и ако не допуснете фатални грешки, днешният ден може да се окаже един от най-успешните ви напоследък.
09 дек 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес ще успеете да напреднете в професионалните си търсения. Успехите ви ще се увеличат, ако съчетаете усилията си с тези на хората, с които работите. Навлизате в период на финансов стабилитет. Макар, че желанията ви са големи, ще можете да си позволите не малко неща.
09 дек 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще се толерира работата в екип, от нея ще получите по-високи приходи. Ще ви се удава да организирате активността на много хора и да ги мотивирате да дадат най-доброто от себе си. Не пренебрегвайте вниманието, което ви се отделя от една интересна за вас личност. От това може да се получи сериозна връзка.
09 дек 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
С позитивно отношение към въпросите на деня ще намерите по-бързо решение за тях. Бъдете открити и честни в отношенията си и не търсете на всяка цена лична изгода. Приемайте с чувство за хумор различното, без да изпадате в излишни откровения. Раздразнителността ви дистанцира околните, от което вие губите.
09 дек 2019

Хороскоп за Риби

Риби
С участието си във важно събитие, ще покажете отношението си към проблемите, които се обсъждат и начините за решаването им. Имате енергия да се преборите с много от несъвършенствата на другите, важно е да не се отказвате. Не крийте чувствата си към човека, който ви привлича. Тревожите се излишно за някого, нещата ще се подреждат добре за него.
09 дек 2019
Последни новини