Дебър и центърът на Първомай ще са без вода на 2 декември

На 2 декември без вода ще останат кв. Дебър и центърът на Първомай. Причината е поредната авария на магистралния водопровод в близост до река Мечка.

Зачестилите аварии са причина 2 536 м от водопровода Първомай-Градина да са предвиден за подмяна от дружеството „Тракийска вода“. 500 м от тях са точно в този район, където е днешната авария. Финансирането е осигурено, надеждите са скоро ремонтът да се случи.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ве
    Ветеран.
    7 -8
    19:59, 1 дек 2019
    С митков на борда ще се оправи и подмени всичко дайте му време и още един мандат да го изберем.ха ха
    • ..
      ...................
      3 0
      01:10, 3 дек 2019
      Да бе да Ще го изберем за бряговската лудница е подходящ кандидат Даже там е със придимство
  • 2
    Ха
    Ха сега де
    7 -1
    21:03, 1 дек 2019
    /Във връзка с друг коментар в друга статия/ Църквата и училището ли са виновни за състоянието на улица "Гимназиална"? То май в целия град улиците ще заприличат на нея!
    • ..
      ..,
      18 -1
      22:04, 1 дек 2019
      Кмета митков - социалния социалист ще вдига данъците. Нямат срама. По гнусно от тандема Митков-Ружди, беше само триото Папазов-Митков-Ружди. Катастрофа
    • Мн
      Много смешно
      10 0
      05:47, 2 дек 2019
      Много смешно...Хаа ха ха...Не са ли те институциите, които ВЪЗПИТАВАТ?! В какво възпитават, когато всеки ден ученици и енориаши, тръгнали се черкуват, газят в кал и купища листа. Училищните хигиенисти премитат всеки ден /не им се отрича труда/, но купищата остават неприбрани, вятърът отвява отново листата , както и преминаващите по улицата коли...От стари рани от В и К ремонти изтича кал. В дъждовно време улицата става непроходима за пешеходци. Горките дечица!!!
      Никой не се заяжда.митков и специалисти да се самосезират за проблема...Остана му в завещание от папаза и неработещата платформа на жпгарата.
      Майки и родители не се интересуваме чий е ангажимента за едно или друго, градоначалникът да решава градските проблеми. не е избран да се снима с учителките. не САМО. няма лошо. нека си се среща и си се снима с когото си иска, нека си пише в профила. За нас са важни ДЕЛАТА.
  • 3
    Ха
    Ха ха ха
    9 -1
    05:51, 2 дек 2019
    Когато МиткоХубиновият църковен часовник смущаваше цял един град /един гражданин дори бе принуден да напусне новопостроената си къща/, се надигна вой до небесата. Сега , когато децата ни газят в кал и кал, и кал, ще си прехвърляме топката за отговорностите.
    • Ха
      Ха
      0 0
      23:17, 7 дек 2019
      За оня психясал доктор ли ти е жал, бе Ха ха ха?! Вместо да защитите църковния часовник и да се гордеете с него, Вие сте тръгнали да се вайкате за откачения "гражданин". Аз предлагам да се премести жп линията извън града на няколко километра, защото тя вдига по-голям шум от часовниковата камбана.
Последни новини