ФТК”Евридика” – Първомай започва сезона в нова зала

Изображение 1 от 5

    “Още преди да бе почнал сезонът за танци през 2018г. стана ясно, че сме без зала и няма къде да отидем да тренираме. Тогава ни протегна ръка собственикът на ресторант "Бели брези" - предостави ни го за репетиционна зала и то съвсем безвъзмездно. Шест месеца бяхме в чужда къща и въпреки че имаше къде да репетираме, ни липсваше наша си зала, която да ползваме 7дни в седмицата, по 24 часа в денонощието” – споделят от ФТК”Евридика”.

    След дълги обиколки, през март тази година, решават, че ще си направят собствена зала в сградата на бившето АПК. Това, което виждат първоначално е плашещо, тъй като помещението не е ползвано от години и има нужда от сериозен ремонт. Започват със собствени труд и средства – шпакловат, боядисват, чистят. Помагат им много хора и фирми. Сега са доволни от резултата и с усмивки казват, че са доказали, че „сговорна дружина планина повдига”.

    На 30 септември 2019 г. бе прерязана лентата на новата зала за репетиции на клуба в присъствието на много съмишленици, приятели и гости.

    Предстои  нов сезон, с нов хореограф и в нова зала. Ще посрещнат всички желаещи всеки понеделник и сряда от 18 до 20 часа.

    Parwomai.NET

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      Ша
      Шабан от Богугево
      17 -4
      21:03, 1 окт 2019
      Вместо да ми се клечите с разни копаници, ръченици, пайдушки, сядайте и учете гьобеци!Това ще са танците , които ще изпълнявате от тук нататък! Вечер, с тънки воали и гъвкавост а не със сланини и бутове. Новият кмет обича това! А ние ще избираме одалистките!
    • 2
      Ар
      Архимед
      14 -8
      22:40, 1 окт 2019
      М че там не се ли подвизаваха няколко месеца наред?
      Както вика **** придворните танцьорки на кметя. Общински помазанички и служители.
    • 3
      Це
      Цезар
      14 -3
      23:28, 1 окт 2019
      Спешно трябва да се отвори танцова школа по ориенталски танци за ускорено изучаване на кючек,гюбек и метани. Герб и Катя Попова ще поемат мастрафа.
    • 4
      Желая да бъда включен на все още малкото свободни места в курса за ибрикчии.
      Речник на чуждите думи в Българския език:Ибрикчия - лице ползващо привилегията да подмива задните части на високо поставено лице след като излезе от тоалетна.
      • Ар
        Архимед
        10 -2
        19:30, 2 окт 2019
        Подскачащи ибрикчии си имаме
    • 5
      Ис
      Истински човек от Първомай
      9 -4
      23:30, 2 окт 2019
      И големи чекиджии си имаме. Лесно е да се коментира като си анонимен, да плюеш и да ръсиш простотии, но когато работа трябва да се свърши не го правят Архимед, Цезар, Ахмед и Шабан, нали...
      • Ар
        Архимед
        4 -1
        06:13, 3 окт 2019
        Объркала си имената. Да беше изредила вишите чиновници в ОБА щеше да те се получи.
    • 6
      От
      Отвратен
      6 -5
      23:49, 2 окт 2019
      Нещо хубаво се случва в нашия град, но важното е кой ще плюе повече, кой ще ръси простотии от злоба и завист, не разбирам защо се позволяват коментари под статиите, който иска чете и си прави изводи, който не чете статии, а пише коментари от простащина и недооцененост не ви вдига рейтинга, а ви принизява до махленски клюкари
    • 7
      Ел
      Електоратка до отвратена
      8 0
      08:09, 3 окт 2019
      Коментарите са на нивото на кандидата ви! Като вид! Като интелект! Като образование......
    Последни новини