9 °C

ФТК”Евридика” – Първомай започва сезона в нова зала

Изображение 1 от 5

  “Още преди да бе почнал сезонът за танци през 2018г. стана ясно, че сме без зала и няма къде да отидем да тренираме. Тогава ни протегна ръка собственикът на ресторант "Бели брези" - предостави ни го за репетиционна зала и то съвсем безвъзмездно. Шест месеца бяхме в чужда къща и въпреки че имаше къде да репетираме, ни липсваше наша си зала, която да ползваме 7дни в седмицата, по 24 часа в денонощието” – споделят от ФТК”Евридика”.

  След дълги обиколки, през март тази година, решават, че ще си направят собствена зала в сградата на бившето АПК. Това, което виждат първоначално е плашещо, тъй като помещението не е ползвано от години и има нужда от сериозен ремонт. Започват със собствени труд и средства – шпакловат, боядисват, чистят. Помагат им много хора и фирми. Сега са доволни от резултата и с усмивки казват, че са доказали, че „сговорна дружина планина повдига”.

  На 30 септември 2019 г. бе прерязана лентата на новата зала за репетиции на клуба в присъствието на много съмишленици, приятели и гости.

  Предстои  нов сезон, с нов хореограф и в нова зала. Ще посрещнат всички желаещи всеки понеделник и сряда от 18 до 20 часа.

  Parwomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (9)

  • 1
   Ша
   Шабан от Богугево
   17 -4
   21:03, 1 окт 2019
   Вместо да ми се клечите с разни копаници, ръченици, пайдушки, сядайте и учете гьобеци!Това ще са танците , които ще изпълнявате от тук нататък! Вечер, с тънки воали и гъвкавост а не със сланини и бутове. Новият кмет обича това! А ние ще избираме одалистките!
  • 2
   Ар
   Архимед
   14 -8
   22:40, 1 окт 2019
   М че там не се ли подвизаваха няколко месеца наред?
   Както вика **** придворните танцьорки на кметя. Общински помазанички и служители.
  • 3
   Це
   Цезар
   14 -3
   23:28, 1 окт 2019
   Спешно трябва да се отвори танцова школа по ориенталски танци за ускорено изучаване на кючек,гюбек и метани. Герб и Катя Попова ще поемат мастрафа.
  • 4
   Желая да бъда включен на все още малкото свободни места в курса за ибрикчии.
   Речник на чуждите думи в Българския език:Ибрикчия - лице ползващо привилегията да подмива задните части на високо поставено лице след като излезе от тоалетна.
   • Ар
    Архимед
    10 -2
    19:30, 2 окт 2019
    Подскачащи ибрикчии си имаме
  • 5
   Ис
   Истински човек от Първомай
   9 -4
   23:30, 2 окт 2019
   И големи чекиджии си имаме. Лесно е да се коментира като си анонимен, да плюеш и да ръсиш простотии, но когато работа трябва да се свърши не го правят Архимед, Цезар, Ахмед и Шабан, нали...
   • Ар
    Архимед
    4 -1
    06:13, 3 окт 2019
    Объркала си имената. Да беше изредила вишите чиновници в ОБА щеше да те се получи.
  • 6
   От
   Отвратен
   6 -5
   23:49, 2 окт 2019
   Нещо хубаво се случва в нашия град, но важното е кой ще плюе повече, кой ще ръси простотии от злоба и завист, не разбирам защо се позволяват коментари под статиите, който иска чете и си прави изводи, който не чете статии, а пише коментари от простащина и недооцененост не ви вдига рейтинга, а ви принизява до махленски клюкари
  • 7
   Ел
   Електоратка до отвратена
   8 0
   08:09, 3 окт 2019
   Коментарите са на нивото на кандидата ви! Като вид! Като интелект! Като образование......

  Хороскоп за 13.12.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Днес ще ви се отдаде прекрасната възможност да се занимавате тъкмо с това, което сте намислили. Едва ли някой около вас ще бъде изненадан от ентусиазмът ви да реализирате идеите си, дори когато това съвсем не е лесно. Поощрявате ваш близък да се заеме по-сериозно с нещо, което ви му донесло доста ползи, ако наистина го постигне.
  13 дек 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес ще имате възможност да се запознаете с нещо, което ще ви очарова с предимствата си и не е изключено за в бъдеще да го включите в работата си. Занимавате се днес с човек, в когото ще откриете много положителни страни. Оставете настрана въпрос, до чието разрешение не можете да стигнете за момента. Бъдете сигурни че ще ви се отдаде възможност да го сторите по-късно.
  13 дек 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Рутинните задачи ще запълват голяма част от деня ви, но и към тях ще подхождате с нужната отговорност и внимание. Добри перспективи както за вас, така и за близките ви. И с право ще получите дарове за това, което давате. Обадете се на приятели и разпуснете вечерта.
  13 дек 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Интелектуалните ви занимания ще направят успешни представянията ви на изпити и конкурси. На работното място също ще се отличавате с находчиви решения и готовност за съдействие. Всичко това няма да остане незабелязано. Ще получите предложения, които в голямата си част ще удовлетворят търсенията ви.
  13 дек 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Постарайте се да наваксате с нещата, от които сте се лишили през последните дни. Едно пътуване ще ви разнообрази и срещне с нови хора. Ще върнете психическата си форма и по-лесно ще намерите решение на въпрос, който ви затруднява. Поставяйки си нови задачи, ще държите духа си буден и в готовност за действие.
  13 дек 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Денят носи заряда на новото. Предстоят ви срещи, за някои от вас те ще бъдат може би съдбовни. Защото отново ще се срещнете с позабравен приятел и това ще възроди стари чувства. Тези, които търсят сцена за своите изяви, сега щедро ще им се предложи такава. Пазете се от настинки и проблеми с белите дробове.
  13 дек 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Прекрасни почивни дни предстоят на мнозинството от вас. Осигурили сте си идеални условия, или ако още не сте със сигурност няма да ви е много трудно да го сторите. Няма да ви липсват и предложения за различни развлечения. В случай, че сте оставили незавършени професионални ангажименти, днес ще съумеете да се справите с тях без никакви усилия.
  13 дек 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  С подходящото настроение сте за осъществяване на промените, от които се нуждае домът ви. Повечето от вас ще са заети с професионалните им задачи, но има за какво. Перспективите са добри и ще може да се похвалите с придобивки. Не бягайте от късмета си, днес ще ви върви.
  13 дек 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Срещите ви днес ще са от по-различен характер и е възможно да се натоварите емоционално. Не допускайте хората около вас да ви изнервят и обезкуражат. Имате сили да се справите с положението и ще успеете. Помислете пред кого и какво говорите, както и за грешките си. Следвайте краткосрочните си цели.
  13 дек 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  В делово отношение денят е благоприятен за вас и макар че ще имате ядове, ще съумеете да се справите със задачите си. В личен план също ще имате поводи за радост. Успех при разрешаването на значим за вас проблем ще ви възвърне спокойствието.
  13 дек 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес сте творчески настроени, затова едва ли ще сте много контактни. Идеите ви са интересни за околните, но и доста абстрактни, което ги прави трудно разбираеми. Постарайте се да ги реализирате, за да удовлетворите желанието си за действие.
  13 дек 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Имате идеи, които ви се иска да видите час по-скоро осъществени. Амбициозни сте и няма да скъпите усилията си това наистина да се случи. Партньорите ви ще останат доволни от сътрудничеството си с вас, защото сте прями, коректни и добри. Но ще има и такива, които ще се опитат да злоупотребят с това.
  13 дек 2019
  Последни новини