20 °C

ФТК”Евридика” – Първомай започва сезона в нова зала

Изображение 1 от 5

  “Още преди да бе почнал сезонът за танци през 2018г. стана ясно, че сме без зала и няма къде да отидем да тренираме. Тогава ни протегна ръка собственикът на ресторант "Бели брези" - предостави ни го за репетиционна зала и то съвсем безвъзмездно. Шест месеца бяхме в чужда къща и въпреки че имаше къде да репетираме, ни липсваше наша си зала, която да ползваме 7дни в седмицата, по 24 часа в денонощието” – споделят от ФТК”Евридика”.

  След дълги обиколки, през март тази година, решават, че ще си направят собствена зала в сградата на бившето АПК. Това, което виждат първоначално е плашещо, тъй като помещението не е ползвано от години и има нужда от сериозен ремонт. Започват със собствени труд и средства – шпакловат, боядисват, чистят. Помагат им много хора и фирми. Сега са доволни от резултата и с усмивки казват, че са доказали, че „сговорна дружина планина повдига”.

  На 30 септември 2019 г. бе прерязана лентата на новата зала за репетиции на клуба в присъствието на много съмишленици, приятели и гости.

  Предстои  нов сезон, с нов хореограф и в нова зала. Ще посрещнат всички желаещи всеки понеделник и сряда от 18 до 20 часа.

  Parwomai.NET

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (9)

  • 1
   Ша
   Шабан от Богугево
   17 -4
   21:03, 1 окт 2019
   Вместо да ми се клечите с разни копаници, ръченици, пайдушки, сядайте и учете гьобеци!Това ще са танците , които ще изпълнявате от тук нататък! Вечер, с тънки воали и гъвкавост а не със сланини и бутове. Новият кмет обича това! А ние ще избираме одалистките!
  • 2
   Ар
   Архимед
   14 -8
   22:40, 1 окт 2019
   М че там не се ли подвизаваха няколко месеца наред?
   Както вика **** придворните танцьорки на кметя. Общински помазанички и служители.
  • 3
   Це
   Цезар
   14 -3
   23:28, 1 окт 2019
   Спешно трябва да се отвори танцова школа по ориенталски танци за ускорено изучаване на кючек,гюбек и метани. Герб и Катя Попова ще поемат мастрафа.
  • 4
   Желая да бъда включен на все още малкото свободни места в курса за ибрикчии.
   Речник на чуждите думи в Българския език:Ибрикчия - лице ползващо привилегията да подмива задните части на високо поставено лице след като излезе от тоалетна.
   • Ар
    Архимед
    10 -2
    19:30, 2 окт 2019
    Подскачащи ибрикчии си имаме
  • 5
   Ис
   Истински човек от Първомай
   9 -4
   23:30, 2 окт 2019
   И големи чекиджии си имаме. Лесно е да се коментира като си анонимен, да плюеш и да ръсиш простотии, но когато работа трябва да се свърши не го правят Архимед, Цезар, Ахмед и Шабан, нали...
   • Ар
    Архимед
    4 -1
    06:13, 3 окт 2019
    Объркала си имената. Да беше изредила вишите чиновници в ОБА щеше да те се получи.
  • 6
   От
   Отвратен
   6 -5
   23:49, 2 окт 2019
   Нещо хубаво се случва в нашия град, но важното е кой ще плюе повече, кой ще ръси простотии от злоба и завист, не разбирам защо се позволяват коментари под статиите, който иска чете и си прави изводи, който не чете статии, а пише коментари от простащина и недооцененост не ви вдига рейтинга, а ви принизява до махленски клюкари
  • 7
   Ел
   Електоратка до отвратена
   8 0
   08:09, 3 окт 2019
   Коментарите са на нивото на кандидата ви! Като вид! Като интелект! Като образование......

  Хороскоп за 08.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще се занимавате с подготовката на мероприятие от служебен, семеен или обществен характер. На работното място направете всичко, за да предотвратите назряващ конфликт. Успехите ви ще са налице, но няма да задоволят и ще продължите да преследвате целите си. Любовта ви даде сили, не я загърбвайте.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Възможно е да се получи застой в работните ви планове. Това е по причини, не зависещи от вас лично. Изчакването на по-благоприятен момент за действие само ще увеличи шансовете ви. Няма да ви липсва добро настроение. Заслугата за една придобивка ще бъде на човек, с чиято помощ ще я осъществите.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  С каквото и да се захванете днес бъдете сигурни, че ще се справите успешно. От лъха увереност и ентусиазъм за всяко нещо, с което се захващате. Ще ви се наложи да обясните бъдещите си намерения на ваш познат, който ви е разбрал погрешно. Бъдете спокойни, че нищо няма да попречи на конкретно ваше намерение днес, свързано с любимия човек. поощрение
  08 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Задълбоченото ви отношение към детайлите в работата ще подобри печалбите, но не при всички ще са високи. Поне е сигурно, че ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Успешно ще се противопоставите на стреса с музика, спорт или друго, което душата ви иска.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Добрата атмосфера на работното място и в семейството ще направи денят ви успешен. С творчески подход ще подобрите работните си проекти, намирайки по-доброто решение за всеки от тях. Естествено, има още какво да научите и тази перспектива ви кара да не спирате в развитието си.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С правилните си решения ще успеете да подредите делата си по начина, който желаете и това ще внесе спокойствие в душата ви. Професионалната ви подготовка е факт, с който ще се съобразяват и който ще ви доближи до успеха. В тази връзка предстои да получите оферта, която ще ви привлече с перспективите си.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Работата ви днес ще е много ползотворна. Настойчиви сте, когато искате да постигнете нещо и това ще се окаже определящо за резултатите, които постигате. Предстои ви период на утвърждаване на позициите, по време на който не трябва да пестите усилия, за да вършите както досега работата си. Очаква ви финансово стабилизиране.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не се оставяйте на течението. Вземете нещата в свои ръце и ще получите повече. Развитието на служебен въпрос ще ви направи по-нетърпеливи, но вие умеете да се въздържате. Рискът от загуби също е реален, мислете преди да подписвате важни документи. Добра развръзка на семейно събитие.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Възможно е днес да ви се наложи да заемете страна от два възможни избора, а на вас да ви се иска да комбинирате повече варианти. С повече дипломатичност и убедителни доводи имате шанс за успех, но не бива да се предавате при първия малък неуспех. Изберете онова, което е най-добро да вас и работата ви, дори да ви се наложи да правите неща, които не са ви приятни.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не са изключени трудности днес да представителите на Козирог, но възможностите ви също не са за пренебрегване. Имате избора за решите как точно да постъпите в дадена ситуация и само можете са се радвате, че не сте поставени пред свършен факт. Заедно с близък човек ще успеете да намерите най-доброто решение на възникнал въпрос. Любимия човек очаква нещо от вас.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес сте обсебени от сърдечни въпроси и не ви се мисли за работа. Имате добри шансове с представител на зодия Близнаци, но внимавайте с тяхната двойственост. Любовта ви изпълва с енергия и жизненост и нови творчески проекти.
  08 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Погълнати сте от предстоящо начинание, в което ще участвате наравно с други. Обмислете условията и се обърнете към подходящите хора или институции. Ако решите да действате самостоятелно, рискувате да се изправите пред пречки, които са трудно преодолими за сам човек. Не се лишавайте от опита на колегите си.
  08 юли 2020
  Последни новини