-1 °C

ФТК”Евридика” – Първомай започва сезона в нова зала

Изображение 1 от 5

  “Още преди да бе почнал сезонът за танци през 2018г. стана ясно, че сме без зала и няма къде да отидем да тренираме. Тогава ни протегна ръка собственикът на ресторант "Бели брези" - предостави ни го за репетиционна зала и то съвсем безвъзмездно. Шест месеца бяхме в чужда къща и въпреки че имаше къде да репетираме, ни липсваше наша си зала, която да ползваме 7дни в седмицата, по 24 часа в денонощието” – споделят от ФТК”Евридика”.

  След дълги обиколки, през март тази година, решават, че ще си направят собствена зала в сградата на бившето АПК. Това, което виждат първоначално е плашещо, тъй като помещението не е ползвано от години и има нужда от сериозен ремонт. Започват със собствени труд и средства – шпакловат, боядисват, чистят. Помагат им много хора и фирми. Сега са доволни от резултата и с усмивки казват, че са доказали, че „сговорна дружина планина повдига”.

  На 30 септември 2019 г. бе прерязана лентата на новата зала за репетиции на клуба в присъствието на много съмишленици, приятели и гости.

  Предстои  нов сезон, с нов хореограф и в нова зала. Ще посрещнат всички желаещи всеки понеделник и сряда от 18 до 20 часа.

  Parwomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (9)

  • 1
   Ша
   Шабан от Богугево
   17 -4
   21:03, 1 окт 2019
   Вместо да ми се клечите с разни копаници, ръченици, пайдушки, сядайте и учете гьобеци!Това ще са танците , които ще изпълнявате от тук нататък! Вечер, с тънки воали и гъвкавост а не със сланини и бутове. Новият кмет обича това! А ние ще избираме одалистките!
  • 2
   Ар
   Архимед
   14 -8
   22:40, 1 окт 2019
   М че там не се ли подвизаваха няколко месеца наред?
   Както вика **** придворните танцьорки на кметя. Общински помазанички и служители.
  • 3
   Це
   Цезар
   14 -3
   23:28, 1 окт 2019
   Спешно трябва да се отвори танцова школа по ориенталски танци за ускорено изучаване на кючек,гюбек и метани. Герб и Катя Попова ще поемат мастрафа.
  • 4
   Желая да бъда включен на все още малкото свободни места в курса за ибрикчии.
   Речник на чуждите думи в Българския език:Ибрикчия - лице ползващо привилегията да подмива задните части на високо поставено лице след като излезе от тоалетна.
   • Ар
    Архимед
    10 -2
    19:30, 2 окт 2019
    Подскачащи ибрикчии си имаме
  • 5
   Ис
   Истински човек от Първомай
   9 -4
   23:30, 2 окт 2019
   И големи чекиджии си имаме. Лесно е да се коментира като си анонимен, да плюеш и да ръсиш простотии, но когато работа трябва да се свърши не го правят Архимед, Цезар, Ахмед и Шабан, нали...
   • Ар
    Архимед
    4 -1
    06:13, 3 окт 2019
    Объркала си имената. Да беше изредила вишите чиновници в ОБА щеше да те се получи.
  • 6
   От
   Отвратен
   6 -5
   23:49, 2 окт 2019
   Нещо хубаво се случва в нашия град, но важното е кой ще плюе повече, кой ще ръси простотии от злоба и завист, не разбирам защо се позволяват коментари под статиите, който иска чете и си прави изводи, който не чете статии, а пише коментари от простащина и недооцененост не ви вдига рейтинга, а ви принизява до махленски клюкари
  • 7
   Ел
   Електоратка до отвратена
   8 0
   08:09, 3 окт 2019
   Коментарите са на нивото на кандидата ви! Като вид! Като интелект! Като образование......

  Хороскоп за 26.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Осигурявате си подкрепа за повечето си начинания през този ден, което ви стимулира да не се отказвате от нито едно от тях. Възможно е да срещнете трудности, но ако навреме ги споделите с околните, те ще намерят начин да ви съдействат. Бъдете по-деликатни в изказванията си относно въпрос, който особено вълнува ваш близък. Рискувате да го засегнете.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Едва ли ще позволите на някой около вас да ви притеснява освен, ако не се касае за нещо наистина важно. Имайте повече доверие на свой близък, което е решил да се заеме с нещо, което околните не одобряват. Радвате се на разбирателство в личен план. Отношенията ви с любимия човек напълно ви удовлетворяват.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Без да жалите силите си, ще се отдадете на поредното предизвикателство. Убедени сте в ползата от труда си и това ви мотивира допълнително. Ще ви потърсят за съвет и ще уважат мнението ви, което ще ви поласкае. Не пропускайте да уважите празника на близък човек, покажете му искреното си отношение към него.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С компромис и такт ще успеете да овладеете конфликтна ситуация, която застрашава да развали настроението ви за целия ден. Заемете се с нещо, което отдавна отлагате и го довършете докрай. Имате нужда от уединение и почивка, така че избягвайте шумни събирания. Не се притеснявайте за отношенията си с любимия човек, заедно ще преодолеете изпречила се трудност.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Настроенията ви днес се променят неочаквано и това едва ли ще се хареса на хората, с които прекарвате ежедневието си. Особено ако станат свидетели на избухливостта ви. Постарайте се да мислите позитивно и да не се отчайвате след първата несполука.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Очаква ви изпълнен с добро настроение ден. Заниманията ви ще са леки и не натоварващи. Успявате всеки спор да обърнете в шега, с което въздействате ободряващо на хората около себе си. На някои от вас им предстои пътуване, което ще бъде интересно. Обърнете повече внимание на децата днес.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Въпреки почивния ден посветете се на деловите си ангажименти и няма да съжалявате. Постигнатото днес ще бъде стабилна основа за бъдещото разрастване на фирмата ви. Освен това близките ви имат предостатъчно занимания днес и едва ли ви се разсърдят.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Постарайте се да не обръщате внимание на маловажните въпроси, с които се опитват да ви занимават околните. Ще ви се наложи да обърнете внимание на нещо, което може да ви помогне да свършите важен ангажимент далеч по-лесно. Контактите ви днес ще са много ползотворни. Постепенно придобивате нужната ви увереност.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Отдайте се на необходимата ви и заслужена почивка, освен, ако не решите да разнообразите деня си с кратко пътуване. Оставете ядовете за делника и бъдете внимателни, ако шофирате.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Водолей Семейната среда е от особено значение за вас сега. Тонусът, с който тя ви зарежда ви е жизнено важен. Ще изпитате интересни преживявания, ако се включите в една нова група.
  26 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Интересни събития свързани с ваши близки ще ангажират вниманието ви днес. Евентуалния им успех ви засяга непосредствено и ще доведе промяна на плановете ви за близките дни. Вие също можете да допринесете за него и най-вероятно няма да се колебаете дълго дали да го сторите. Оптимистичните ви очаквания са напълно оправдани.
  26 яну 2020
  Последни новини