"Евридика", "Тракийка" и още няколко танцови клуба посрещнаха пролетта с настроение

С „Пролетно настроение“ 120 танцьори се забавляваха на 1 април в ресторант „Европа“ в Първомай. Организаторите от ТК „Евридика“ обявиха началото на сезона без мерки и страх от пандемия. За да потропкат хорца към купона се присъединиха ТК "Славяни" - Хасково

ТК "2/4 – Пловдив, ТК "Терфиль" - кв. Дебър, ТК "Тракийка" – Първомай,  ТК "Мавруда" - с. Татарево и приятелите  на клуба от СУ "Проф. д-р Асен Златаров" – Първомай.

За пореден път хорàта и танците доказаха могъщата си сила да обединяват хòрата за радост и съзидание. Пропастта, която разделяше двата най-големи първомайски клуба „Евридика“ и „Тракийка“ беше преодоляна, томахавките – заровени и сега всички очакват да започнат съвместните изяви и участия на двете формации.

За да бъде на 100% изпълнено мотото на събитието „Пролетно настроение“ основната заслуга беше на Dj Zarko, който за пореден път доказа, че знае как се правят хоротеки.

Хоротеките са едни от най-големите събития, организирани извън културния календар на общината, които винаги внасят много настроение, цвят и усмивки в ежедневието на много хора.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Последни новини