19 °C

Започнато е съдебно производство срещу 46-годишен говедар

Започнато е съдебно производство срещу 46-годишен мъж, собственик на стадо говеда, съобщават от пресцентъра на МВР. Животните са навлезли в гробищния парк на село Драгойново като са осквернили и увредили гробове. Бдителни драгойновци са подали сигнал към РУ на полицията в Първомай и оттам са взети бъзи мерки срещу немарливия стопанин.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

 • 1
  Пи
  Питагор
  15 -3
  12:57, 18 яну 2018
  Ся след кът тия говеда са осквернили гробовете на хората заслужават най тежкуту наказание непредвидено в чуешките законя. Ни мойте закачайте чубанина. Ся Първом пулицията трябва да арестува всички говеда участвали в оскверняването и да установи самоличностите им. След тва пърумайската прокуратура и следствие да повдигнат съответно обвинение и да се направи вузстановка на престъплението може и с други говеда да се напрай. После върховният пърумайски съд да ги осъди на смърт чрез заколване като определи палачи примерно Янко дикофф или маго. След изпълнението на присъдата с трупното месо да се направи курбан който лично АНГУ да раздаде на хората и да умилостиви душите на хората чиито гробове са поругани
 • 2
  12
  1234_1516341349
  6 -2
  07:55, 19 яну 2018
  Дали ще направят нещо на Георги Джаков? Години наред върши мизерии с мършавите си говеда. Защо ли? Питайте Николай Митков. На изборите Джаков беше рамо до рамо със зам.кмета.Дори е учудващо как страхливите драгойновци са подали сигнал срещу този ,, бизнесмен-фермер'. N
  • Бу
   Буковец
   7 -1
   14:43, 19 яну 2018
   И в с. Драгойново ли Митков е разперен ?
 • 3
  Бл
  Благодаря за вниманието.
  7 -1
  08:49, 19 яну 2018
  Справедливостта предполага да се направи анализ на ситуацията и да се установи кой е истинският виновник - говедаря, говедата или бдителните драгойновци. Все пак говедарят може да е имал съвсем чисти помисли, но пустите му говеда да са посегнали на законите на страната и да са провокирали съвестта на мирното драгойновско население. Може и последните да проявяват нетърпимост към индийските традиции или да имат лошо отношение към животните. Виновните да се изправят на мегдана и да се порицаят публично, включително и от одухотворения екип на Първомай.нет. Кметът да постави забранителни табели, да не би случайно и други говеда - по-едри или по-дребни, по-глеми или по-малки да преживят където не трябва. Прокуратурата да изведе разследването като основен приоритет за да успокои скандализираните драгойновски граждани. Да не се бърза с драстични мерки срещу говедата, в случай че се окажат виновни, защото, както е известно - няма крава, няма мляко и други работи.
 • 4
  Въ
  възмутен
  7 -2
  09:24, 19 яну 2018
  Гробищата им разградени, след това говедарят и добитъкът им виновни.
  • Пи
   Пиар
   4 -2
   12:41, 19 яну 2018
   Така е ,гробищата са разградени,но къде са парите за ограждението което трябваше да бъде поставено на гробищния парк.Трябва май да се пита кмета на село Драгойново.
  • Др
   друг възмутен
   1 -2
   19:14, 19 яну 2018
   Ти отде знайш,че гробищата са им разградени?Ходил ли си да видиш?
 • 5
  Др
  драгойново
  6 -2
  09:42, 19 яну 2018
  Аз и озверели от глад кучета съм виждал на гробището
 • 6
  Народът е тотално потънал в мизерия и безпътица, животът се скапва, а те - гробища и крави.
 • 7
  Пи
  Пиар
  3 -3
  19:39, 19 яну 2018
  Към коментара на друг възмотен ,след като казваш ,че гробищния парк е ограден,как джанам тия говеда са се озовали в него,сигорно сами си отварят за да влязат умни говеда са значи,по умни от Драгойновските говеда.И незнам защо намесвате Митков,като той загуби там червена крепост заради батьо фъшкията.
  • Га
   Га га га
   4 0
   07:16, 20 яну 2018
   То бива неграмотност, но твоята е свръх.

Хороскоп за 19.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
19 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
19 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
19 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
19 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
19 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
19 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
19 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
19 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
19 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
19 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
19 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
19 сеп 2020

Случаен виц

Последни новини