5 °C

Започнато е съдебно производство срещу 46-годишен говедар

Започнато е съдебно производство срещу 46-годишен мъж, собственик на стадо говеда, съобщават от пресцентъра на МВР. Животните са навлезли в гробищния парк на село Драгойново като са осквернили и увредили гробове. Бдителни драгойновци са подали сигнал към РУ на полицията в Първомай и оттам са взети бъзи мерки срещу немарливия стопанин.

Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

 • 1
  Пи
  Питагор
  15 -3
  12:57, 18 яну 2018
  Ся след кът тия говеда са осквернили гробовете на хората заслужават най тежкуту наказание непредвидено в чуешките законя. Ни мойте закачайте чубанина. Ся Първом пулицията трябва да арестува всички говеда участвали в оскверняването и да установи самоличностите им. След тва пърумайската прокуратура и следствие да повдигнат съответно обвинение и да се направи вузстановка на престъплението може и с други говеда да се напрай. После върховният пърумайски съд да ги осъди на смърт чрез заколване като определи палачи примерно Янко дикофф или маго. След изпълнението на присъдата с трупното месо да се направи курбан който лично АНГУ да раздаде на хората и да умилостиви душите на хората чиито гробове са поругани
 • 2
  12
  1234_1516341349
  6 -2
  07:55, 19 яну 2018
  Дали ще направят нещо на Георги Джаков? Години наред върши мизерии с мършавите си говеда. Защо ли? Питайте Николай Митков. На изборите Джаков беше рамо до рамо със зам.кмета.Дори е учудващо как страхливите драгойновци са подали сигнал срещу този ,, бизнесмен-фермер'. N
  • Бу
   Буковец
   7 -1
   14:43, 19 яну 2018
   И в с. Драгойново ли Митков е разперен ?
 • 3
  Бл
  Благодаря за вниманието.
  7 -1
  08:49, 19 яну 2018
  Справедливостта предполага да се направи анализ на ситуацията и да се установи кой е истинският виновник - говедаря, говедата или бдителните драгойновци. Все пак говедарят може да е имал съвсем чисти помисли, но пустите му говеда да са посегнали на законите на страната и да са провокирали съвестта на мирното драгойновско население. Може и последните да проявяват нетърпимост към индийските традиции или да имат лошо отношение към животните. Виновните да се изправят на мегдана и да се порицаят публично, включително и от одухотворения екип на Първомай.нет. Кметът да постави забранителни табели, да не би случайно и други говеда - по-едри или по-дребни, по-глеми или по-малки да преживят където не трябва. Прокуратурата да изведе разследването като основен приоритет за да успокои скандализираните драгойновски граждани. Да не се бърза с драстични мерки срещу говедата, в случай че се окажат виновни, защото, както е известно - няма крава, няма мляко и други работи.
 • 4
  Въ
  възмутен
  7 -2
  09:24, 19 яну 2018
  Гробищата им разградени, след това говедарят и добитъкът им виновни.
  • Пи
   Пиар
   4 -2
   12:41, 19 яну 2018
   Така е ,гробищата са разградени,но къде са парите за ограждението което трябваше да бъде поставено на гробищния парк.Трябва май да се пита кмета на село Драгойново.
  • Др
   друг възмутен
   1 -2
   19:14, 19 яну 2018
   Ти отде знайш,че гробищата са им разградени?Ходил ли си да видиш?
 • 5
  Др
  драгойново
  6 -2
  09:42, 19 яну 2018
  Аз и озверели от глад кучета съм виждал на гробището
 • 6
  Народът е тотално потънал в мизерия и безпътица, животът се скапва, а те - гробища и крави.
 • 7
  Пи
  Пиар
  3 -3
  19:39, 19 яну 2018
  Към коментара на друг възмотен ,след като казваш ,че гробищния парк е ограден,как джанам тия говеда са се озовали в него,сигорно сами си отварят за да влязат умни говеда са значи,по умни от Драгойновските говеда.И незнам защо намесвате Митков,като той загуби там червена крепост заради батьо фъшкията.
  • Га
   Га га га
   4 0
   07:16, 20 яну 2018
   То бива неграмотност, но твоята е свръх.

Хороскоп за 28.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
От заниманията си ще спечелите, както в духовен, така и в материален план. От вас зависи дали ще постигнете очакваното удовлетворение от работата и срещите си. Преодолейте инерцията си и ще бъдете възнаградени. Любимият човек очаква повече от вас и вие знаете как да го удовлетворите.
28 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес ще се окажете в центъра на страстите на хората около вас и ролята на техен регулатор като ще ли е точно за вас. Приемате спокойно всяко нещо, случващо се на близките ви и сте в състояние трезво да прецените всяка ситуация. Възможно е обаче това да ви поизтощи, затова не забравяйте навреме да помислите за себе си.
28 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не разполагате с нужната ви информация и докато не си я набавите, сте възпрепятствани да вземете окончателно решение. Настроението ви ще се подобри и делата ви ще потръгнат напред, за това ще се погрижи доверен човек, с когото имате засилено общуване. Промените в семейството ще ви накарат да се съобразявате с тях.
28 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Материални придобивки ще подобрят настроението ви. Нямате причини да сте недоволни от живота си. Дава ви се добра възможност да успеете, от вас зависи на къде ще насочите интересите и усилията си. Не търсете несъществуващи причини да се оплаквате, има толкова неща, заради които си струва да се живее.
28 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Очаква ви натоварен ден, по време на който ще ви се налага да взимате решенията си в движение. Бъдете готови за всякакви изненади и не смятайте каквото и да било да абсолютно сигурно. Установявате връзка с изключително полезен за вас човек, който занапред много ще ви помага. Предстоят ви приятни мигове с любимия човек, не се лишавайте от тях заради работата си.
28 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Изяви за онези, които се занимават с творческа дейност. Имате изострена чувствителност и това ви помага да усещате и претворявате вълненията си така, че да бъдат интересни за широката публика. Обърнете повече внимание на сърдечната си връзка и не наранявайте човека, дръзнал да търси от вас любов.
28 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ако потърсите път, ще го откриете, независимо на къде сочи той. Съюзите ли се с любовта, ще развиете нови качества и ще станете по-добри. Това е сигурно, работете и за духовното си усъвършенстване, няма да ви липсва подкрепа. В бизнеса са възможни изненади от конкурентите ви.
28 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Добри новини свързани с професионалните ви ангажименти или тези на ваши близки ще ви радват днес. Може да се наложи да промените плановете си за близкото бъдеще и то в желана насока. Откриват ви се нови перспективи и е много вероятно мислите ви да бъдат изцяло насочени в тази насока и въобще да не ви е до забавления.
28 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не пропускайте да поздравите близък човек за успеха му, както и да се погрижите за собствените си дела. Изглаждане на различията помежду ви може да направи чудеса за вас. С приятели ще ви бъде по-лесно да намерите верния тон и в компанията им да се забавлявате вечерта.
28 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Повечето от вас ще се вълнуват от проблемите на работното място. Енергията, която влагате ще направи възможно постигането на целите, а също така няма да ви липсват и развлечения. Любовта е сред темите, които живо ви интересуват и ще й отделите подобаващо място в мислите и постъпките си.
28 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Прекалено емоционални сте и това може да ви попречи в осъществяването на плановете ви. Срещите ви с различни хора ще засилят увереността ви и ще внесат повече яснота в делата ви. Обърнете внимание на интимния си партньор, особено, ако сте го наранили. Незабавно му се извинете и направете нещо специално за него.
28 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Днес ще успеете да се справите с проблем, който сте смятали за много трудно разрешим. Наистина няма да ви е лесно, но вие сте упорити когато се касае за работата ви. Не прибързвайте в решенията си, а разчитайте на подкрепата и съветите на близките си хора. Предстои ви приятно прекарване вечерта, не го пропускайте.
28 фев 2020
Последни новини