2 °C

Започнато е съдебно производство срещу 46-годишен говедар

Започнато е съдебно производство срещу 46-годишен мъж, собственик на стадо говеда, съобщават от пресцентъра на МВР. Животните са навлезли в гробищния парк на село Драгойново като са осквернили и увредили гробове. Бдителни драгойновци са подали сигнал към РУ на полицията в Първомай и оттам са взети бъзи мерки срещу немарливия стопанин.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

 • 1
  Пи
  Питагор
  15 -3
  12:57, 18 яну 2018
  Ся след кът тия говеда са осквернили гробовете на хората заслужават най тежкуту наказание непредвидено в чуешките законя. Ни мойте закачайте чубанина. Ся Първом пулицията трябва да арестува всички говеда участвали в оскверняването и да установи самоличностите им. След тва пърумайската прокуратура и следствие да повдигнат съответно обвинение и да се направи вузстановка на престъплението може и с други говеда да се напрай. После върховният пърумайски съд да ги осъди на смърт чрез заколване като определи палачи примерно Янко дикофф или маго. След изпълнението на присъдата с трупното месо да се направи курбан който лично АНГУ да раздаде на хората и да умилостиви душите на хората чиито гробове са поругани
 • 2
  12
  1234_1516341349
  6 -2
  07:55, 19 яну 2018
  Дали ще направят нещо на Георги Джаков? Години наред върши мизерии с мършавите си говеда. Защо ли? Питайте Николай Митков. На изборите Джаков беше рамо до рамо със зам.кмета.Дори е учудващо как страхливите драгойновци са подали сигнал срещу този ,, бизнесмен-фермер'. N
  • Бу
   Буковец
   7 -1
   14:43, 19 яну 2018
   И в с. Драгойново ли Митков е разперен ?
 • 3
  Бл
  Благодаря за вниманието.
  7 -1
  08:49, 19 яну 2018
  Справедливостта предполага да се направи анализ на ситуацията и да се установи кой е истинският виновник - говедаря, говедата или бдителните драгойновци. Все пак говедарят може да е имал съвсем чисти помисли, но пустите му говеда да са посегнали на законите на страната и да са провокирали съвестта на мирното драгойновско население. Може и последните да проявяват нетърпимост към индийските традиции или да имат лошо отношение към животните. Виновните да се изправят на мегдана и да се порицаят публично, включително и от одухотворения екип на Първомай.нет. Кметът да постави забранителни табели, да не би случайно и други говеда - по-едри или по-дребни, по-глеми или по-малки да преживят където не трябва. Прокуратурата да изведе разследването като основен приоритет за да успокои скандализираните драгойновски граждани. Да не се бърза с драстични мерки срещу говедата, в случай че се окажат виновни, защото, както е известно - няма крава, няма мляко и други работи.
 • 4
  Въ
  възмутен
  7 -2
  09:24, 19 яну 2018
  Гробищата им разградени, след това говедарят и добитъкът им виновни.
  • Пи
   Пиар
   4 -2
   12:41, 19 яну 2018
   Така е ,гробищата са разградени,но къде са парите за ограждението което трябваше да бъде поставено на гробищния парк.Трябва май да се пита кмета на село Драгойново.
  • Др
   друг възмутен
   1 -2
   19:14, 19 яну 2018
   Ти отде знайш,че гробищата са им разградени?Ходил ли си да видиш?
 • 5
  Др
  драгойново
  6 -2
  09:42, 19 яну 2018
  Аз и озверели от глад кучета съм виждал на гробището
 • 6
  Народът е тотално потънал в мизерия и безпътица, животът се скапва, а те - гробища и крави.
 • 7
  Пи
  Пиар
  3 -3
  19:39, 19 яну 2018
  Към коментара на друг възмотен ,след като казваш ,че гробищния парк е ограден,как джанам тия говеда са се озовали в него,сигорно сами си отварят за да влязат умни говеда са значи,по умни от Драгойновските говеда.И незнам защо намесвате Митков,като той загуби там червена крепост заради батьо фъшкията.
  • Га
   Га га га
   4 0
   07:16, 20 яну 2018
   То бива неграмотност, но твоята е свръх.

Хороскоп за 27.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Нови запознанства и осъществени контакти ще ви насочат в дейност, различна от досегашната. Ако сегашната ви работа не ви удовлетворява финансово или по други причини момента е подходящ да помислите за смяна. Любовни завоевания ще повишат тонуса на романтичните и необвързаните от вас. Честит празник!
27 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Твърде емоционално подхождате към всяко събитие днес и това много ще ви изтощи. Намерете си занимание, което ви действа успокояващо и за което не се изискват прекалени усилия. Това ще ви помогне да възвърнете душевното си равновесие и да успеете да се насладите на днешния ден. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата.
27 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Нуждаете се от повече яснота по въпросите, стоящи на дневен ред пред вас. В тази връзка ще провеждате срещи и ще търсите полезна информация, доближавайки се до целта си. Ще подновите връзката си с човек, който все още ви привлича. Уреждане на юридически и други документи.
27 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Отношенията на работното място постепенно ще се подобряват и ще се почувствате по-добре от това. За други денят ще е делови и напрегнат, но наред с напрежението ще присъства и свежото ви чувство за хумор. Благодарение на непрестанните ви усилия пред вас ще се открият благоприятни възможности за промяна на обстановката.
27 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
По-лесно ще се справите с всичко, което планирате, ако не разпилявате вниманието си в много посоки. Отделете време и за себе си, проблемите, споделени с приятели и хора, които ви обичат бързо ще намерят решението си. Зимните спортове ще ви донесат много емоции, ако имате страст към тях.
27 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
От вас зависи дали днес ще се занимавате с обичайните си задължения или с нещо, което ще ви разтовари и ще ви накара да се почувствате като новородени. Ако изберете първото, то направете го така че да не въвличате и околните и да си оставите достатъчно време за забавления и разтоварване. Среща с приятни за вас хора ще направи вечерта ви разнообразна.
27 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
С изявите си творческите личности ще покажат на света поредното си превъплъщение и вдъхновение за работа. Постигнатото ще ги радва и зарежда с добри чувства. Любовта ви е силна и в името на нея сте готови на жертви. Дано обекта на вдъхновението ви осъзнае това и получите взаимност.
27 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Сговорчиви и дружелюбни сте и съвсем естествено и непосредствено създавате нови контакти. Както в професионален, така и в личен план това ще ви донесе много приятни изживявания. Днес може и да е началото на продължителна интимна връзка с отдавна желана от вас личност. Работата не ви създава допълнителни емоции и като че ли това ви устройва.
27 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ако се чувствате ощетени от природата за нещо, работете, за да го превърнете в свое предимство. Можете, като не криете притеснението си, а открито го изтъквате, подчертавайки предимствата, които то ви носи. За приятните неща не е нужно да бъдете предупреждавани, те сами ще ви намерят.
27 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
За тези, които са в отпуска денят им ще бъде повече от спокоен. Романтични емоции ще ви спохождат. За деловите представители на зодията - успешни контакти и заслужени положителни оценки от високопоставени личности.
27 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Нищо не ви липсва да получите това, което искате. Достатъчно е да го пожелаете, другото само ще си дойде на мястото. Използвайте силата на разума си и търсете проявление на чистите си мисли, без да се обвързвате със съмнителни хора и условия. Дръзновението ви е вашия печеливш ход днес.
27 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Успявате да се справите с всичко, което ви предстои. В напрегнати ситуации проявявате завидно самообладание. Ваш близък ще ви поиска услуга, но най-вероятно ще се наложи да му откажете помощта си. Имате много основателна причина за това и със сигурност ще ви разбере. Нуждаете се от повече движение.
27 яну 2021
Последни новини