Бюджет 2018 на общината ще бъде обсъждан на 16 януари

 Община Първомай отправи публична покана за общественото обсъждане на проектобюджета за 2018 г. Поканата, от името на кмета Ангел Папазов, е публикувана на официалния сайт на местната управа. "Очакваме предложенията на гражданите, представители на неправителствени организации, местния бизнес, общински съветници, кметове и кметски наместници на населени места, ръководители на бюджетни звена“, се казва в нея.

Обсъждането ще се проведе на 16 януари, вторник, от 14.00 ч. в Пленарна зала в Община Първомай.

Заедно с проектобюджета трябва да бъде предсавен и отчет на касовото изпълнение на Бюджет 2017.

Към момента няма публикувани материали по темата. 

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Въ
    въпрос
    3 0
    11:41, 9 яну 2018
    Въпросът ми има някаква връзка все пак с общинския бюджет, затова го задавам тук, тъй като конкретният материал бе излъчен по хасковската телевизия. Щом в момента получават право на лични асистенти, дом.помощници и др. кандидатствалите през 2015-та година, кога ще подават документи нуждаещите се към днешна дата? Много моля за по-подробна информация по въпрос, касаещ много възрастни и много тежко болни, особено такива, на които и деца и внуци няма как да помогнат не само поради липса на време, но и на средства. Благодаря!
  • 2
    Пи
    ПИТАГОР
    6 -2
    11:45, 9 яну 2018
    Отговора на този въпрос е през 2043г.*3,14/cosот ангу. Демек ако може някой да ти каже брау жъ му кажа. А и тука ни е мястуту да се питат подобни неща идетие на обсъждането на бюжета и питайте ангу и останалите бюжетари.
  • 3
    Въ
    въпрос
    5 0
    12:20, 9 яну 2018
    Не му е мястото, но някой може да реши да му намери друго място на въпроса, а той може да бъде и продължен. Всички ние идваме до момента на невъзможност да гледаме възрастните си роднини, или самите нас. Така че нека не подхождаме горделиво и иронично и към следващите няколко думи: Кога бившето неврологично отделение в задния двор на болницата ще отвори врати като дом за възрастни, каквото предназначение му се готвеше? Ако не до бюджет=пари, до какво друго опират тези въпроси?!
  • 4
    Пи
    ПИТГАОР
    8 -1
    13:34, 9 яну 2018
    Сега ще ти отговоря и на другия въпрос а отговора е демек = 2045г*sin9бойлова)*cos(ангу)*фитката. Пак задаваш тъпи въпроси ва никой ни мой да ти отговори на тоя въпрос. Ти явно веке клониш към старостта и деменциятата тъ е фанала. Ти не разбра ли ва че онова отделение се правеше по една крадлива програма наречена красива българия и никога ама никогъш дори в акъла на ангу не е минавала мисълта че ти жъ си искараш старините там. Иди виж ако може да ходиш в како състуяние е оная сграда. Толкова много години минъха толкова много бюжети съ изхарчиха. Ся ако питаш ангу той жъ ти рече че няма пари да се опрай било мноо сложно пак трябвало да се чуди кък да открадне нещу и т.н. За тва се моли както и не другите пърумайци смъртта да дойде бързу иначе лошо с тия управници.
  • 5
    Въ
    Въцо
    2 -7
    19:16, 9 яну 2018
    Поредните малоумни коментари от Питагор Виж коментара
  • 6
    66
    666_1515520880
    9 0
    20:01, 9 яну 2018
    Защо да са малоумни коментарите ? Нима не е прав Питагор за хосписа който щеше да се строи в бившето нервно отделение.Ако беше направен хосписа щеше да е от полза на първомайци ама не би,изчезнаха парите! И друго да кажа какво да му слушаме обсъждането на бюджета след като никога за нищо няма пари в нашата община -в момента в града е тъмно ,сигурно защото няма пари и се препъваме по разбитите улици пак по същата причина! Няма инвестиции в града ,няма и работа защото няма пари за реклама да ни чуят.
  • 7
    Ре
    реалист
    9 0
    08:14, 10 яну 2018
    Градът е смрад, мъгла, пушек, нощем безлюден, от време на време цигански маанета и народни лакардии. Вместо община Първомай, да се наречем преизподня Първомай. На Богоявление ни се появи Кмета за да ни покаже, че още сме живи. Живи, живи, ама в преизподнята.
Последни новини