19 °C

Оперираха успешно Валя Тонева

Днес в 15.40 приключи операцията, която дава шанс на Валентина Тонева да живее без болка, а малко по-късно майка ѝ,  Калинка Тонева, написа в профила си във фейсбук:

“Мили приятели, познати и непознати Благодаря ви за моралната подкрепа. Операцията на Валя мина успешно. Тя е в реанимация и не сме я виждали още, надяваме се утре да я видим. Благодаря ви сърдечно!”

Валя все още е в реанимация. Запознати казват, че в момента тя понася огромна болка, която е част от пътя ѝ към нормален живот.

Проф. Яблански е споделил с Калинка, че операцията е преминала успешно, а направената след това снимка е показала, че инплантите са на правилните места.

Преди 2 месеца Калинка Тонева се обърна с молба за помощ към нашата общност. За няколко седмици сумата от 40 000 лв. беше събрана, но хората продължиха да даряват защото беше ясно, че освен за операция, пари ще бъдат нужни за рехабилитация.  Всяка стотинка от постъпилите по сметката пари ще бъде използвана за лечението на Валя или на друго дете, което се нуждае от финансова помощ.

Случаят е показателен, че когато искаме, можем да бъдем добронамерени, отзивчиви и състрадателни. А щастливата развръзка е награда за всички, които протегнаха ръка.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Ня
  Нямам
  13 0
  18:42, 8 яну 2018
  Браво, Валя! Бъди щастлива и много усмихната. Радваме се че помогнахме
 • 2
  Ди
  Димо
  9 0
  19:37, 8 яну 2018
  Дано да се оправи напълно момичето! Радвам се, че успяхме да се организираме и да помогнем за една добра кауза.
 • 3
  Пи
  ПИТАГОР
  5 0
  08:42, 9 яну 2018
  Много добра новина една от малкото които могат да се чуят в пърумай. Макар и свързана с болест се надявам че след операцията момичето ще се радва на дълъг и щастлив живот.и нека за в бъдеще цялата Пърумайска общност да бъде така обединена и да дарявт надежда на нуждаещите се.
 • 4
  Ма
  Марияна
  5 0
  12:38, 9 яну 2018
  Успешно възстановяване младо момиче. Дано никога повече да не изпитваш тази болка.

Хороскоп за 05.06.2020

Хороскоп за Овен

Овен
За много от вас денят се свързва с начало на проект или друга заетост, която ще ви носи доходи. Други ще задълбочат познанията си по въпрос, привличащ ги с перспектива за професионално развитие. Душевната ви нагласа ще ви подтикне към по-задълбочено общуване с подходящия човек и няма да съжалявате. Денят е подходящ и за лични занимания.
05 юни 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ангажименти от различен характер ще запълват времето и мислите ви днес. Гледайте на тях отговорно и обмислете възможните варианти за действие. Нетрадиционен подход също може да ви донесе успех. Интересна среща ще постави началото на нови предизвикателства, за каквито сте подготвени.
05 юни 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С настроение ще се заемете с подобряване организация на работното място. В тази връзка ще вземете и съответните решения, подобрявайки чрез тях ефективността на труда си. В семейството ще посрещате или изпращате някого. Ако заложите на самоподготовка, ще постигнете бърз напредък, предвид потенциала, който носите.
05 юни 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Не допускайте липсата на пари да промени отношението ви към околния свят. Добри хора сте и направете така, че проблемите ви да не стават достояние на другите. Можете да се справите и ще го направите, като запазите достойнството си. Приключвайки започнат проект, ще подобрите финансите си и времето ще ви стигне за по-приятни занимания вечерта.
05 юни 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Навременните ви и правилни действия ще повишат авторитета и вярата в собствените ви сили и възможности. Смело атакувайте целите си, времето работи за вас. За сметка на деловата ви активност личния ви живот се нуждае от обновление. Покажете на партньора си, че очаквате от него конкретни действия, а не само приказки.
05 юни 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Вие ще сте водещи днес, но не давайте воля на началническите си пристрастия. Успеха ще бъде с вас, стига да овладеете емоциите си. Съсредоточете се и действайте разумно и предвидливо. Можете с лекота да си осигурите съмишленици, ако покажете, че имате какво да научите от тях.
05 юни 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Има с какво да изненадате хората, които обичате. Поканете ги на разходка сред природата, ще ви се отрази тонизиращо на всички, а вие ще се постараете да направите приятна атмосфера наоколо. Самостоятелният ви бизнес ще наложи по-забързано темпо, което ще се отрази на времето и нервите ви.
05 юни 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Със сигурност днес ще ви се наложи да поработите сериозно, за да осъществите намеренията си. Не се притеснявайте от конкурентна на вас дейност, имате реални шансове да постигнете блестящи резултати. Вашите близки ще ви подкрепят.
05 юни 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С деловото си отношение към проблемите ще предизвикате добри резултати, но и ще събудите нечии интерес към себе си. Няма да липсват условия за конфликти, защото и вашата чувствителност е изострена. По добре да бъдете кротки и да не се поддавате на провокациите. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта ви хубава.
05 юни 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Промените при вас са в ход, но помислете дали това очаквате. Извличайте най-доброто за себе си, без да залитате по фалшиви обещания и представи за бляскаво бъдеще. Сами се погрижете за себе си, за да не обвинявате друг, в случай на различия в мисленето. Ще изненадате много хора с решенията си.
05 юни 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Нечии съвет ще ви помогне да се справите по-леко с въпрос, който възприемате, като труден за решаване. Ще отбележите напредък в област, която изисква съобразителност, пъргава мисъл и навременни действия. Потърсете за себе си приятеля, с когото бихте се чувствали уютно и добре.
05 юни 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С приключването на проект, който ви струваше немалко сили и средства ще сложите край на един период в живота си и ще започнете нов. По-ведро ще гледате на нещата, защото сте усвоили уроците си. Ще привлечете вниманието на някой, когото харесвате и ще се радвате на взаимния си интерес.
05 юни 2020

Случаен виц

Последни новини