12 °C

Оперираха успешно Валя Тонева

Днес в 15.40 приключи операцията, която дава шанс на Валентина Тонева да живее без болка, а малко по-късно майка ѝ,  Калинка Тонева, написа в профила си във фейсбук:

“Мили приятели, познати и непознати Благодаря ви за моралната подкрепа. Операцията на Валя мина успешно. Тя е в реанимация и не сме я виждали още, надяваме се утре да я видим. Благодаря ви сърдечно!”

Валя все още е в реанимация. Запознати казват, че в момента тя понася огромна болка, която е част от пътя ѝ към нормален живот.

Проф. Яблански е споделил с Калинка, че операцията е преминала успешно, а направената след това снимка е показала, че инплантите са на правилните места.

Преди 2 месеца Калинка Тонева се обърна с молба за помощ към нашата общност. За няколко седмици сумата от 40 000 лв. беше събрана, но хората продължиха да даряват защото беше ясно, че освен за операция, пари ще бъдат нужни за рехабилитация.  Всяка стотинка от постъпилите по сметката пари ще бъде използвана за лечението на Валя или на друго дете, което се нуждае от финансова помощ.

Случаят е показателен, че когато искаме, можем да бъдем добронамерени, отзивчиви и състрадателни. А щастливата развръзка е награда за всички, които протегнаха ръка.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Ня
  Нямам
  13 0
  18:42, 8 яну 2018
  Браво, Валя! Бъди щастлива и много усмихната. Радваме се че помогнахме
 • 2
  Ди
  Димо
  9 0
  19:37, 8 яну 2018
  Дано да се оправи напълно момичето! Радвам се, че успяхме да се организираме и да помогнем за една добра кауза.
 • 3
  Пи
  ПИТАГОР
  5 0
  08:42, 9 яну 2018
  Много добра новина една от малкото които могат да се чуят в пърумай. Макар и свързана с болест се надявам че след операцията момичето ще се радва на дълъг и щастлив живот.и нека за в бъдеще цялата Пърумайска общност да бъде така обединена и да дарявт надежда на нуждаещите се.
 • 4
  Ма
  Марияна
  5 0
  12:38, 9 яну 2018
  Успешно възстановяване младо момиче. Дано никога повече да не изпитваш тази болка.

Хороскоп за 19.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Споделяйте притесненията си и търсете мнението на специалисти, така ще ви бъде по-лесно да намерите решението, което търсите, ще ви спести време и ще съберете повече опит. Отегчението ви от някого или нещо ще отстъпи място на приятна изненада. Идеите и предложенията ви ще се оценят и ще получите подкрепата, от която се нуждаете.
19 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С творчески импулс ще търсите нови пътища за развитие на уменията си. Възможно е да срещнете известно подозрение или безразличие към работата си, но продължете да работите. Сигурно е, че ще бъдете обградени с вниманието и любовта на човека, който ви разбира и споделя интересите ви.
19 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
19 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Промените ще навлязат по-осезателно в живота ви, но за добро. Целите, които си поставяте подхранват духа ви и дават сили да се справите с предизвикателствата по пътя. Наясно сте, че трудности ще има, но и кой може да ви възпре. Придобивка за дома или лично за вас ще подобри настроението ви.
19 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате искреното желание да доведете до край започнато начинание, но независещи от вас пречки ви спъват. Разумно бихте постъпили, ако за момента заемете изчаквателна позиция и не насилвате нещата. Във ваш интерес е да се приготвите за нова атака, а не да мислите за поражение. Имате подкрепата на любимите си хора, по-добре ще е ако се вслушвате в техните съвети.
19 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Интересни събития, които няма да ви оставят да скучаете. Идеите ви за бъдещото развитие на фирмата, в която работите са напълно осъществими и биха затвърдили позициите и на пазара. Авторитета ви също нараства и претенциите ви за по-високо възнаграждение биха били напълно основателни.
19 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Много вероятно е да се натъкнете и на недоброжелатели, но негативното им влияние може да бъде неутрализирано от увереността ви. Здравословни проблеми отшумяват.
19 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нуждаете се от време за да осмислите положението. Стремежът ви към ценен и желан от вас човек скоро ще бъде задоволен. Ще се справите с бариерите, които съществуват пред вас и по отношение на намеренията ви. Самотата не е добър спътник и не се изолирайте сами. По-лесно ще ви бъде, ако до себе си имате човек, на чието рамо да се опрете.
19 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В работата си днес определено сте човекът - оркестър. Енергията ви изцяло ще бъде насочена към служебните ангажименти и вечерта основателно може да се поздравите за свършеното. Отношението на любимия човек ще направи удовлетворението ви пълно.
19 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Мнозина от вас ще посветят деня си на професионални ангажименти, които могат да улеснят работата ви за в бъдеще. Естествено не пренебрегвайте желанията на най-близките си хора и се постарайте да им доставите удоволствие. Ще останете доволни от отношението им и едва ли ще съжалявате за избора си.
19 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Наясно сте точно какво трябва да свършите днес и едва ли нещо ще е в състояние да ви попречи. Имате достатъчно търпение и бавно и методично ще осъществявате целите си. Благодарение на което успехът няма да ви подмине, а нещо повече. Очаквайте скорошно стабилизиране на финансовото състояние, което ще ви даде основа за размисъл за подходящо капиталовложение.
19 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Днес настроенията ви се променят доста лесно, затова се постарайте да си осигурите по-голяма емоционална стабилност, която много ще ви помогне в работата ви. Този ден ще ви предложи немалко изненади, на които трябва да издържите.
19 фев 2020
Последни новини