21 °C

Половината от сумата за имплантите на Валя вече е събрана, операцията ѝ - насрочена

Изображение 1 от 3

  Над 20 000 лв. е сумата по сметката на Калинка Тонева за импланти на дъщеря ѝ Валентина. Само 2 седмици бяха нужни, за да помогнем на Валя да направи първата голяма крачка към живот без болка. Това даде възможност да бъде определена и дата за операция – 8 януари. Вече и най-големите скептици са убедени, че до тогава така нужните 40 000 лв. ще бъдат събрани. Все още не са отворени огромният брой кутии, поставени в редица училища в Пловдив и Първомай. А в събота стартира и поредица благотворителни прояви с разнообразна програма за всякакъв вкус – рап, фолклор, рок, театър.

  Първата ще е в кафе „FX“, където на 18 срещу 19 ноември е организирано благотворително парти с черна музика. Входът е 5 лв, а началото – малко след полунощ.

  Следващата изява ще бъде на учениците от СУ „Златаров“, които подготвят концерт с вход за желаещите 5 лв., на 22 ноември от 18 часа. Мястото на събитието е актовата зала на училището.

  На 24 ноември от 18.30 часа в салона на читалище „Св.св. Кирил и Методий“ ще се проведе голям благотворителен концерт с участието на Росица Пейчева, Здравко Мандаджиев, Ваня Вълкова, Атанаска Тенева, танцов клуб „Евридика“ и КСТ „Меджик Степ“ - Чирпан. Цената на билетите е 5 лв.

  Рок групи ще свирят в полза на Валя на 3 декември в Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив от 10.30 часа

  На 5 декември, от 19 часа в залата на СУ „Златаров“ ще бъде благотворителното представление на „Неотразима на 50“. Цена на билета – 10 лв.

  Майката на Валя, Калинка, разказа за впечатляващи и трогателни случаи на милосърдие от съученици и приятели на дъщеря ѝ. Дете, което е дарило спестените си 260 лв., за да може приятелката му да живее нормално. Момичета, които лично са обикаляли търговци от сергия на сергия, за да разказват за Валя и да съберат парички за имплантите ѝ. Нека да изпълним оставащите 53 дни до операцията с още много доброта!

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 09.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Този ден ще бъде сравнително добър, но в случай че съумеете да не изразходвате енергията си за незначителни неща. Възможно е да чуете новина, която ще ви накара да се почувствате добре. Вечерта се заемете с нещо, което ще ви раздвижи.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  През по-голямата част от деня ще се занимавате със съществени неща, такива, с които да подобрите живота си. Деловите ви начинания ще продължат да ви държат в кондиция, отговорни и пробудени за всичко, от което бихте могли да спечелите. Подписаните споразумения ще ви осигурят добри печалби за в бъдеще.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  По делови въпроси ще търсите контакти с хора, чиято сфера на интереси съвпада с вашата. Ще срещнете разбиране сред близките си, за голяма част от доходите в семейството заслугата е ваша. С логичните си анализи ще привлечете вниманието на важен за вас човек. Последващото развитие на събитията ще бъде във ваша полза.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Имате планове, които ще подтикнат към конкретни действия. При някои от вас те ще са насочени в професионалната сфера, други ще търсят подходящи партньори или нова работа. Във всички случаи няма да ви бъде непосилно трудно, подготвени сте за по-сложни ситуации. Най-важно е да запазите присъствие на духа и в спокойна обстановка да вземате решенията си.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Имате планове за разширяване на дейността си, но е по-добре да ги оставите за по-късен етап. Бъдете търпеливи, ще дойде и вашето време. Концентрирайте се върху друго, също интересно занимание. Подготвени сте и бихте могли да се разгърнете пълноценно на това ви поприще. Материални придобивки.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Деловите срещи ще преминат успешно и ще можете да защитите в голяма степен интересите си. Заложете на уменията си да убеждавате и тактично насочвайте разговора в изгодната за вас посока. Ще напредвате, стига да не се колебаете дълго. Предстоящо пътуване, преместване или друго организирано мероприятие ще ви ангажира с организацията по него.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Работата ще ви спори и ще ви носи удоволствие. С пораснали финансови възможности ще се погрижите и за развлеченията на близките си. Имате добър тонус, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си и дайте предимство на скритите си желания. Удовлетворявайки ги ще се почувствате щастливи.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  На работното място ще се чувствате в свои води, изненадите няма да ви стресират и с рутина ще отх-върляте задачите си. Финансовите ви възможности ще по-раснат и с желание ще се погрижите за удобството на близките си. Не ви липсва настроение, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не прекалявайте в старанието си да обяснявате на околните личните си проблеми. Каквито и да са те, всеки има нужда от малко спокойствие. Още повече, че повечето от вашите са въображаеми, затова не се учудвайте, ако не ви разбират. Можете да си бъдете взаимно полезни с човек, който е близък до вас, но с активни действия.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Делови разговори и нова информация по развитието на конкретни проекти ще повишат интереса ви към тях. Занимаващите се с бизнес ще постигнат споразумение, с което ще ускорят финансова сделка или придвижат напред друга договореност. Дайте подкрепата си за някой, чиито проблем е от областта, в която сте силни.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще получите сили и ще се измъкнете от една ситуация, като направите правилния избор. Отдайте заслуженото и на хората, които ви подкрепят и насърчават. Ако желаете да запазите вниманието на човека до себе си му покажете, че го уважавате и цените. Вътрешното ви усещане за нещата ще ви подскаже как да се справите с несигурността си.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Гледайте на промените, като на добра възможност да се справите със затрудненията си. Правете го за доброто на всички онези, които обичате. С позитивното си присъствие ще подобрите климата в семейството. Не обвързаните ще постигнат съгласие с партньора си и ще направят сериозна крачка към общото си бъдеще.
  09 юли 2020

  Случаен виц

  Последни новини