12 °C

Народни представители и кметове на ГЕРБ се срещнаха с кмета Папазов

Изображение 1 от 5

  По инициатива на общинския ръководител   Катя Попова народните представители от ГЕРБ - Пловдив област  Константин Попов, Христо Грудев и Запрян Янков, заедно със зам.областния управител и областен ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова  се срещнаха с кметове и общински съветници на ГЕРБ  в селата в Първомайско.

  Те обсъдиха възможностите за кандидатстване по проекти, както и проблеми по селата. Кметовете на малките населени места в общината се оплакаха от липсата на средства за инфраструктурни проекти и текущи ремонти. Те споделиха, че се чувстват ощетени от факта, че всички  общински средства се разпределят за кметовете от БСП и ДПС. По време на разговора като основен се очерта проблемът с подмяната на старите централни водопроводи в много от селата. Около 5 милиона лева са нужни, за да се предотвратят многобройните аварии и постоянния режим на водата. Сериозен се оказа и проблемът с водата в село Караджалово. Кметът Марияна Колева алармира, че населеното място се снабдява с питейна вода с водоноски  от много време заради наличието на уран, открит в сондажния кладенец. При направените проверки от компетентните органи се е оказало, че  водата в цялото землище е замърсена с уран и там нов сондажен кладенец не може да бъде направен. Генерал Попов и Запрян Янков поеха ангажимент за запознаят с проблема министъра на околната среда и водите Нено Димов, за да се потърси решение на въпроса. Кметът на село Градина Бальо Балев сподели с присъстващите за проблемна дига на река Марица, която се намира на границата на областите Пловдивска и Старозагорска и която е доста компрометирана. По думите му при обилен валеж реката ще залее селото, ако не се вземат бързи мерки. По този проблем Запрян Янков обеща да разговаря с изпълнителния директор на Напоителни системи и да се потърси  бързо разрешение на проблема. В края на срещата Али Баджаклъ -кметът на село Буково, изказа своята благодарност към правителството на ГЕРБ и кмета на Община Първомай за оказаното съдействие по ремонта  на подпорна стена и асфалтиране на улица"1"-ва в с. Буково. След като бяха обсъдени проблемите на селските кметове на ГЕРБ те бяха поставени и пред кмета на Първомай.

   „Ние всички колеги народни представители сме тук, за да се опитаме да помогнем, каза при срещата с Ангел Папазов генерал Попов. Правителството на Бойко Борисов не дели общините на наши и ваши и се надяваме с общи усилия поставените проблеми да бъдат разрешени, допълни още той. Ние можем да бъдем мост между общинската власт и правителствотот, завърши ген. Попов.

  parvomai.net

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (13)

  • 1
   12
   1234567890
   18 -13
   12:48, 21 ное 2017
   Какви наглеци! Какви гьонсурати! Какво е помогнало правителството на борисов на първомай? Те ли не делят хората ?
   През целия си мандат докторката не направи нищо за първомайци. Нито тяхната алчна и корумпирана партия. Стига вече са лъгали хората.
   • Да
    Да му се невиди
    6 -5
    15:45, 22 ное 2017
    Абе наистина, не можа нищо да направи, дори С.С., не успя да нареди на началническото кресло в пърумайската полиция. А пък той горкият, как се надяваше, ех да му се невиди.
   • Ал
    Алкохолик
    9 -3
    20:10, 22 ное 2017
    Ами кой депутат направи нещо за Първомай. Един не можал та сложи онзи. Другия който премести надлеза да не минава по неговата улица сложил В.Н. на шефско място в плицията. Трети си взел за себе си фабрика. Кой е направил нещо за Първомай !!!!!
  • 2
   Вс
   всички обичат ангу
   16 -12
   15:04, 21 ное 2017
   Първо среща с кмета Папазов направиха депутатите от БСП а сега да не останат незабелязани и ГЕРБ го правят същото.Ако не беше политика и пиар, правилно би било заедно да я направят тази среща , заедно и да решат част от проблемите на общината.Абе, когато става въпрос за усвояване на едни пари и те трябва да минават през общината- всички започват да обичат Ангу.
  • 3
   По
   поезия за душата
   4 -9
   20:01, 21 ное 2017
   Любители на цвят кафяв..Нуждата ги зове...и къде к... Виж коментара
  • 4
   Кр
   Крушовец
   9 -7
   20:23, 21 ное 2017
   На Радка крушовска обещахте ли й по 20000 лева за текущ ремонт на моста годишно. Позакъсала е финансово пък и избори се задават.
  • 5
   Кр
   Крушовец
   9 -7
   20:31, 21 ное 2017
   Тъпи крушовци радка и панчо вас с 10000 лева редовно ва си купуват. Той ся се е нагърбил и на Градина кмет да става.Да готви 50000лева и сме го избрали.
  • 6
   12
   123
   7 -12
   21:00, 21 ное 2017
   Алчини, прости профани събрани ,не можещи в напъни... Виж коментара
  • 7
   Ду
   Дух
   12 -4
   21:15, 21 ное 2017
   Абе 123 ти си била голям поет бе. И сама си вярваш.
  • 8
   До
   до 123
   13 -1
   07:02, 22 ное 2017
   Като те чета , се питам: за един и същи град ли става въпрос? Толкова други хора от тези, които според теб са онеправдани от живота си тук, познавам - доволни, щастливи, успешни, работещи, постигащи...Ами , напъни се малко и ти бе,123. То няма как да стане само от вкъщи пред компа. А тези на снимките сами си ги избираме, нали това не се подлага на съмнение от никого.
  • 9
   Ма
   Мара
   8 -2
   11:03, 22 ное 2017
   Всичката Мара втасала, та и пиар на кмета! Снощи и тази сутрин над града се носеше воня. Какво е това обгазяване? Да не би да гори сметището в Дебър, или причината е друга? Преди два дни река Мечка отново беше в бяла пяна. В общината би трябвало да има еколог. Пълно безхаберие!
   • Al
    al_kao
    8 -1
    23:21, 22 ное 2017
    много приятно ухае - на какао!
  • 10
   Ти
   Ти да видиш
   4 -3
   18:22, 23 ное 2017
   Човек се учел докато бил жив. До сега не знаех, че какаото ухае на горяла тоалетна хартия.

  Хороскоп за 03.03.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Създавате добри взаимоотношения с хората от обкръжението ви и това ви помага да разширите обхвата на интересите си. Ще спечелите, ако запазите позициите си независимо от трудностите и подготвите следващите си изяви. Други ще бъдат принудени да търсят нова работа, заради невъзможността да продължат на досегашната си.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще се заемете с важните си задачи, но не са изключени и изненади, които да наложат промяна в плановете ви. Денят е свързан и с развития от личен характер, ще имате придобивки и срещи с хора, към които храните очаквания по интересуващ ви въпрос. С колегите си бъдете общителни, но не разкривайте пред тях интимния си живот.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ако представите аргументирано и по достъпен начин намеренията си, няма да се затрудните в изпълнението им. Овладени и без излишна показност, ще работите по текущите си задачи, едновременно с това договаряйки и условия по предстоящи проекти. Решаване на финансов въпрос и добри очаквания за предстоящите дни.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Коректното ви поведение ще се оцени от хората, с които си сътрудничите, и в замяна ще получите същото. Не се притеснявайте излишно за проблем, касаещ близък човек. Ще съумее да се справи сам, а ако поиска помощ – не му отказвайте. Парични вложения ще ви накарат да потърсите съвет от хора, занимаващи се с инвестиции.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  И творческите и професионалните ви амбиции ще намерят реализация днес. Не се колебайте да се обграждате със сътрудници, защото те ще се окажат от решаваща роля при един служебен проблем, който ще доведе до финансов успех. Едно запознанство е възможно да прерасне в голяма любов.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще се погрижите за детайлите в работата си, за да елиминирате изненадите и постигнете очакванията си. Благодарение на организираността и предвидливостта ви, средствата ще ви стигнат за всичко, което планирате. Занимаващите се с бизнес ще реализират търговска сделка или доведат споразуменията с клиенти и партньори до предстояща такава.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще проявите сърдечност и разбиране в отношенията си с околните. Каквито и да са причините, те ви правят по-добри и социално ангажирани, което ви отличава в сивотата на деня. Ще постигнете намеренията си, не спирайте, а работете в същия дух. Дипломатическите ви умения отново ще се проявят.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  За някои от вас работа ще продължи и то с придобивки. Ще постигнете това, за което се борите, като оставате доволни. Погрижете се за близките си, те очакват това от вас. По отношение на личните си амбиции е добре да посветите в тях и партньорите си, ако имате такива.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Някои от вас ще се занимават с организационни въпроси, свързани с работата им. Имате възможност да работите на спокойствие и да напреднете наистина много. Не се отказвайте от идеята, дадена ви от ваш близък. Впоследствие ще откриете безспорни предимства и възможности за в бъдеще.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Тревогите ви, свързани с близък човек ще отпаднат. Нещата около него започват да се развиват в благоприятна светлина и това внася спокойствие в семейството. Благодарение на последователните си действия имате шанс да реализирате отдавна планувано начинание.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Денят ще премине изцяло под знака на деловите ви успехи. Усетът ви за изгодни инвестиции ще ви открие добра възможност да увеличите финансовото си състояние. С помощта на нови партньори ще укрепите позициите си в избраната от вас сфера на действие.
  03 мар 2021
  Последни новини