16 °C

Народни представители и кметове на ГЕРБ се срещнаха с кмета Папазов

Изображение 1 от 5

  По инициатива на общинския ръководител   Катя Попова народните представители от ГЕРБ - Пловдив област  Константин Попов, Христо Грудев и Запрян Янков, заедно със зам.областния управител и областен ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова  се срещнаха с кметове и общински съветници на ГЕРБ  в селата в Първомайско.

  Те обсъдиха възможностите за кандидатстване по проекти, както и проблеми по селата. Кметовете на малките населени места в общината се оплакаха от липсата на средства за инфраструктурни проекти и текущи ремонти. Те споделиха, че се чувстват ощетени от факта, че всички  общински средства се разпределят за кметовете от БСП и ДПС. По време на разговора като основен се очерта проблемът с подмяната на старите централни водопроводи в много от селата. Около 5 милиона лева са нужни, за да се предотвратят многобройните аварии и постоянния режим на водата. Сериозен се оказа и проблемът с водата в село Караджалово. Кметът Марияна Колева алармира, че населеното място се снабдява с питейна вода с водоноски  от много време заради наличието на уран, открит в сондажния кладенец. При направените проверки от компетентните органи се е оказало, че  водата в цялото землище е замърсена с уран и там нов сондажен кладенец не може да бъде направен. Генерал Попов и Запрян Янков поеха ангажимент за запознаят с проблема министъра на околната среда и водите Нено Димов, за да се потърси решение на въпроса. Кметът на село Градина Бальо Балев сподели с присъстващите за проблемна дига на река Марица, която се намира на границата на областите Пловдивска и Старозагорска и която е доста компрометирана. По думите му при обилен валеж реката ще залее селото, ако не се вземат бързи мерки. По този проблем Запрян Янков обеща да разговаря с изпълнителния директор на Напоителни системи и да се потърси  бързо разрешение на проблема. В края на срещата Али Баджаклъ -кметът на село Буково, изказа своята благодарност към правителството на ГЕРБ и кмета на Община Първомай за оказаното съдействие по ремонта  на подпорна стена и асфалтиране на улица"1"-ва в с. Буково. След като бяха обсъдени проблемите на селските кметове на ГЕРБ те бяха поставени и пред кмета на Първомай.

   „Ние всички колеги народни представители сме тук, за да се опитаме да помогнем, каза при срещата с Ангел Папазов генерал Попов. Правителството на Бойко Борисов не дели общините на наши и ваши и се надяваме с общи усилия поставените проблеми да бъдат разрешени, допълни още той. Ние можем да бъдем мост между общинската власт и правителствотот, завърши ген. Попов.

  parvomai.net

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (13)

  • 1
   12
   1234567890
   18 -13
   12:48, 21 ное 2017
   Какви наглеци! Какви гьонсурати! Какво е помогнало правителството на борисов на първомай? Те ли не делят хората ?
   През целия си мандат докторката не направи нищо за първомайци. Нито тяхната алчна и корумпирана партия. Стига вече са лъгали хората.
   • Да
    Да му се невиди
    6 -5
    15:45, 22 ное 2017
    Абе наистина, не можа нищо да направи, дори С.С., не успя да нареди на началническото кресло в пърумайската полиция. А пък той горкият, как се надяваше, ех да му се невиди.
   • Ал
    Алкохолик
    9 -3
    20:10, 22 ное 2017
    Ами кой депутат направи нещо за Първомай. Един не можал та сложи онзи. Другия който премести надлеза да не минава по неговата улица сложил В.Н. на шефско място в плицията. Трети си взел за себе си фабрика. Кой е направил нещо за Първомай !!!!!
  • 2
   Вс
   всички обичат ангу
   16 -12
   15:04, 21 ное 2017
   Първо среща с кмета Папазов направиха депутатите от БСП а сега да не останат незабелязани и ГЕРБ го правят същото.Ако не беше политика и пиар, правилно би било заедно да я направят тази среща , заедно и да решат част от проблемите на общината.Абе, когато става въпрос за усвояване на едни пари и те трябва да минават през общината- всички започват да обичат Ангу.
  • 3
   По
   поезия за душата
   4 -9
   20:01, 21 ное 2017
   Любители на цвят кафяв..Нуждата ги зове...и къде к... Виж коментара
  • 4
   Кр
   Крушовец
   9 -7
   20:23, 21 ное 2017
   На Радка крушовска обещахте ли й по 20000 лева за текущ ремонт на моста годишно. Позакъсала е финансово пък и избори се задават.
  • 5
   Кр
   Крушовец
   9 -7
   20:31, 21 ное 2017
   Тъпи крушовци радка и панчо вас с 10000 лева редовно ва си купуват. Той ся се е нагърбил и на Градина кмет да става.Да готви 50000лева и сме го избрали.
  • 6
   12
   123
   7 -12
   21:00, 21 ное 2017
   Алчини, прости профани събрани ,не можещи в напъни... Виж коментара
  • 7
   Ду
   Дух
   12 -4
   21:15, 21 ное 2017
   Абе 123 ти си била голям поет бе. И сама си вярваш.
  • 8
   До
   до 123
   13 -1
   07:02, 22 ное 2017
   Като те чета , се питам: за един и същи град ли става въпрос? Толкова други хора от тези, които според теб са онеправдани от живота си тук, познавам - доволни, щастливи, успешни, работещи, постигащи...Ами , напъни се малко и ти бе,123. То няма как да стане само от вкъщи пред компа. А тези на снимките сами си ги избираме, нали това не се подлага на съмнение от никого.
  • 9
   Ма
   Мара
   8 -2
   11:03, 22 ное 2017
   Всичката Мара втасала, та и пиар на кмета! Снощи и тази сутрин над града се носеше воня. Какво е това обгазяване? Да не би да гори сметището в Дебър, или причината е друга? Преди два дни река Мечка отново беше в бяла пяна. В общината би трябвало да има еколог. Пълно безхаберие!
   • Al
    al_kao
    8 -1
    23:21, 22 ное 2017
    много приятно ухае - на какао!
  • 10
   Ти
   Ти да видиш
   4 -3
   18:22, 23 ное 2017
   Човек се учел докато бил жив. До сега не знаех, че какаото ухае на горяла тоалетна хартия.

  Хороскоп за 17.05.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Стъпките, които предприемате ще бъдат резултатни. Необходимо ви е повече спокойствие, не бъдете припрени. Възможно е недоброжелатели умишлено да ви създават спънки, но увереността ви ще ви помогне да се абстрахирате от тях. Амбицирани сте да доведете до добър край начинанията си.
  17 май 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Работата ви днес ще е ползотворна и изпълнена с емоции. Заобиколени сте от хора, с които се разбирате чудесно и успявате заедно да се справите с редица ситуации. Очаквате твърде много от неясен въпрос, за предпочитате е за момента да не възлагате големи надежди, за да не останете разочаровани. В личен план ви се налага да рискувате, направете го, струва си.
  17 май 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  За себе си изяснете какво точно искате и го направете.Успеете ли, ще се почувствате по-добре и ще добиете желание за нови развития. Започнати проекти могат да бъдат прекъснати, вина, за което носите и вие. Работейки върху себе си, ще постигнете вътрешна хармония и с повече доверие ще градите плановете си.
  17 май 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Задълбоченото ви отношение към детайлите в работата ще подобри печалбите, но не при всички ще са високи. Поне е сигурно, че ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Успешно ще се противопоставите на стреса с музика, спорт или друго, което душата ви иска.
  17 май 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Заели сте се с твърде усложнени дела, които сте решени да доведете до успешен край. Ще ви е необходимо сътрудничество с ваши колеги, така че бъдете готови да споделите работата си и с други хора. Това ще ви бъде полезно, тъй като ще узнаете ценни похвати и такива, които досега сте пренебрегвали. Положете повече усилия и ще останете доволни.
  17 май 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Възможно е днес да научите нещо, което коренно да промени плановете ви за деня. Част от работата ви значително ще се улесни вследствие на нововъведенията, които ви предстоят. Организационните ви способности ви издигат в очите на хората, с които работите. В личен план ви предстои нещо приятно, което наистина заслужавате.
  17 май 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Професионални новости ще ви подтикнат към повече активност, очаква ви повишение или преминаване на нова работа. На време ще предложите идеите си, които ще се оценят и реализират. Няма да ви липсват и трудности, но като истински воини няма да се огънете пред поредното изпитание.
  17 май 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не омаловажавайте хората, които крачат редом до вас, предлагайки помощта си безусловно. Сред тях са близките и приятелите, които често остават в сянката на успехите ви. Взаимоотношенията ви се нуждаят от обновяване и е добре първата крачка в това отношение да бъде ваша. В тишина, далече от суетата и шума ще откриете отговорите, които търсите.
  17 май 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  В домашна обстановка ще се чувствате добре. Атмосферата предразполага към отмора и занимания с любими неща. Насладете се на спокойствието си, и ако имате време подгответе плановете си за предстоящата седмица. В тази връзка трябва да отделите време за сметките си, които сте изоставили.
  17 май 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Повечето от вас се отдават на заслужена почивка днес. Постарайте се да стоите далеч от шумни мероприятия, които само ще ви подразнят. Имате възможност да прекарате повече време с любимия човек и вие ще успеете да се възползвате от нея. Вечерта ви очаква приятно прекарване сред близки хора. Получавате подкрепата на определен човек за своя идея.
  17 май 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Активността ви ще е в синхрон с настроението ви за промяна. Ще работите по затвърдяване на новостите на работното място, чиито инициатор сте вие. Няма да сте сами в усилията си, а и конкуренцията ще ви подскаже, че вървите в правилната посока. Реализиране на финансови сделки и проекти.
  17 май 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Времето ще ви притиска, а от вас се очакват едва ли не подвизи. Внимавайте какво приказвате, за да не нараните някого неволно в стремежа си да вземете отношение към всеки възникнал проблем. Освен всичко друго ще постигнете съгласие по спорни въпроси и делата ви ще се ускорят.
  17 май 2021

  Случаен виц

  Последни новини