Лодките на първомайския клуб са на второ и трето място в Лом

Изображение 1 от 3

    Във втория кръг от републиканското първенство по водомоторни спортове в клас R 1000 Радослав Савов  завърши втори с лодка, подготвяна от Запрян Раев. Надпреварата се проведе през последния уикенд в Лом. Радо загуби битката с представителя на домакините Станислав Каменов, но спечелена войната, защото  завоюваните точки го правят  републикански шампион за 2017 година в крайното класиране. Друг представител на първомайския клуб - Йордан Йорданов, в клас SA 250 стана трети.

    Освен тези две лодки, първомайци се опитаха да пуснат на вода и една в клас О125, но моторът „прояви характер“ и не запали. По него ще се работи през паузата до следващият шампионат.

    По традиция на състезанието в Лом беше и кметът на община Първомай Ангел Папазов, който връчи медалите на част от победителите.

    Официалното класиране за 2017 година ще стане през зимните месеци на специална церемония.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ан
      Ангу пътник
      8 -3
      08:08, 12 сеп 2017
      Може ли по традиция да не е истапанчен и кмета Папазов чак в Лом.А колко, ще струва това поредно негово безцелно пътуване на първомайския данъкоплатец???И няма ли най-после един общински съветник, да попита кмета колко народна пара е похарчил за безкрайните си задгранични пътувания и какъв е ефектът от тях.?
    • 2
      Чи
      чичко никол
      4 0
      21:39, 12 сеп 2017
      Благодаря Ви момчета ! Запряне ти показа и доказа твоя профеонализъм иумения научи Радо БРАВО! Ще ви помогна за следващия сезон! Вие показахте на Първомай как с малко средства и много желание и труд се постига всичко! Запряне БРАВО и на сина ти ! Бъдете живи здрави и успехи!!!
    Последни новини