Първо място за дебют на престижен фестивал завоюва първомайска маникюристка

Изображение 1 от 2

    1 място за дебюта си завоюва Таня Честименова на престижния фестивал на индустрията за красота „Стиль жизни“, провеждащ се за пета поредна година в Сочи.

    Таня споделя, че вълнението ѝ е неописуемо. За успеха си е благодарна на целия екип, създал постер, с който тя да представя своя творба в областта на ноктопластиката. Идеята ѝ е била да участва с готов продукт, част от изцяло завършена визия на модела, който да е с прическа, грим и нейните екстремни нокти с един обединяващ елемент. Фотографията е дело на Костадин Момчилов, прическата на Нели Гайдева, гримът е на Нели Михайлова, а в ролята на модел е влязла 15-годишната Антония Александрова.

    Това е първото ми участие на състезание, сподели Таня – много се надявах да ме забележат, но да стана първа беше неочаквано. Сега предстои едно още по-сериозно състезание – през септмври в Тула, където ще трябва да участвам лично. Много се надявам да затвърдя отличното впечатлени, което направих.

    В четирите фестивални дни на „Стиль жизни“ имаше 170 участници от 14 държави. Български представители печелят 10 първи места, а страната ни в крайното класиране е на трето място.

    Успехът на Таня не е случаен. Той е граден дълги години и е свързан с работа и участие в много семинари.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ве
      Венета Кичукова
      12 -1
      16:18, 10 юли 2017
      Поздравления и напълно заслужена награда за упорит труд,креаивност и иновации,използвани от Таня!Пожелавам и да е винаги така лъчезаерна,усмихната и достойна за пример на нейните връстници и не само.
    Последни новини