Почти 1000 лева вече са събрани за "Заедно в живота"

Изображение 1 от 2

    „Заедно в живота“ събра първите благотворителни средства, които ще бъдат дарени на онкохематолочиното отделение в Пловдив. Седмица преди началото на Киноложката изложба, на която благотворителността ще е съпътстващо събитие вече са събрани 968,40 лв.

    Децата  от"Клуба на радостта" отвориха своята специална кутията за тази кауза и в присъствието упълномощено лице и своята ръководителка Татяна Вълчева и преброиха 155 лева и 45 стотинки. Това са парите, които те събраха на провелия се в събота базар. Децата са амбицирани да събират още и на киноложката изложба на 29 и 30 април 2017г. Базарчето с гривнички, герданчета и картички ще бъде отново разположено в центъра на града и ще очаква добри дарители! За всеки голям празник членовете на "Клуб на радостта" правят ръчно изработени бижута и сувенири  организират благотворителни базари "от деца за деца". Да се включат в "Заедно за живота" е част от концепцията на клуба.

    803,95 лв. са събрани и чрез поставени кутии и Киноложкото дружество в Първомай. Организаторите се надяват това да е само част от сумата, която в края на изложбата ще могат да дарят.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини