Ерика от "Христо Ботев" спечели първо място с рисунка за Детското полицейско управление

Изображение 1 от 2

    Третокласничката от НУ "Христо Ботев" гр. Първомай Ерика Чавдарова Димитрова спечели първото място в Областния конкурс за рисунка на тема „Аз и детското полицейско управление“. В него участваха 60 творби от 14 Полицейски управления.

    В своята творба Ерика е изобразила демонстрация с полицейско куче в двора на училището. Тя беше класирана на първо място и в общинския конкурс, които ѝ даде право да продължи напред. Рисунката на талантливата Ерика Димитрова ще   вземе участие в националния кръг в гр. София. Там ще се състезава с победителите от всички области на страната.

    Рисунките бяха оценявани от жури, съставено от експерти по образованието от РУО на МОН - Пловдив, Община Пловдив, полицаи от ОД на МВР - Пловдив и преподаватели по изобразително изкуство.
    Ученическият конкурс за рисунка на тема „Аз и детското полицейско управление“ бе част от планираните дейности по Национална програма „Детско полицейско управление“ и реализира една от целите - ангажиране на свободното време на децата и популяризиране на полицейската професия сред тях.
    Второ и трето място заеха рисунките на двама ученика от СУ "Черноризец Храбър" - Пловдив.
    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини