10 °C

Предизвикват деца да рисуват своя град

Община Първомай и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви  на малолетните и непълнолетните обявяват  Национален конкурс за рисунка на тема „Аз рисувам моя град“ . Конкурсът е организиран от фирмата Сами-М ЕООД и е част от нейната социално обществена дейност.

 Той се провежда в две възрастови групи за деца  от 5 до 9 години и за юноши - от  10  до 16 години.

Няма ограничение във вида, размера и техниката на рисуване.

Журито, което ще оценява работите е в състав   Антон Костадинов – Управляващ собственик на САМИ-М ЕООД и член на съюза на колекционерите в България.   Калин Сърменов – Директор на Държавен Сатиричен театър гр. София, завършил художествена гимназия в София и хоби да рисува.   Людмил Веселинов – Преподавател по  „Текст и визия“ и „Изкуство на българската книга“ в Магистърска програма „ Преводач редактор“ на СУ и „Оформление и техническо редактиране на книгата“ във Факултет по журналистика и масови комуникации“ на Софийския университет.

Всички участници ще бъдат наградени с грамоти и специални награди за 1, 2 и 3 място. Победителите ще бъдат поканени да участват в националната изложба.

Всяка рисунка трябва  да бъде придружена с  имена, клас /група/, училище, детска градина, телефон за връзка и предадени с надпис „АЗ РИСУВАМ МОЯ ГРАД”.

Краен срок за предаване е  29. 03. 2021 година /вкл./  Изпращайте или предавайте творбите си във фронт офиса на  Община Първомай – eтаж 1.

За допълнителна информация 0882550559 - секретар на МКБППМН  Мария Кьосева

Всички получени рисунки ще бъдат изпратени от община Първомай до организаторите на конкурса за участие и оценяване.

Днес ще станат ясни резултатите от обявения от МКБППМН и Община Първомай конкурс „Да окичим дървото на Баба Марта“.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини