Кели Озбърн се сгоди

Кели Осбърн се сгоди за 18-годишния си приятел Люк Уоръл, съобщава в-к "Sunday newspaper". Той е модел, а тя щерка на принца на мрака Ози Озбърн. Татко Ози не е съгласен като се харесват младите, да се вземат, дори е посъветвал двойката да изчакат. Може би той не иска Кели да повтори грешките от неговата младост. Но както се казва: "старият да можеше, младият да знаеше..."
Кели и Люк се гаджета едва от 6 месеца, но са твърдо убедени в сериозните си намерения един към друг.

"Дали бих се омъжила за него?", пита Кели. И отговаря: "Да... но човек никога не знае. Все пак наистина сме още доста млади и май ще трябва да поизчакаме. Това, което със сигурност знам, е, че наистина обичам Люк. Двамата с него се разбираме чудесно".

Кели не успя да използва кариерата на популярния си татко като трамплин за собствената й кариера на рок сцената, но може би Люк ще се възползва от славата на семейството.

За разлика от Кели, която е доста дискретна относно годежа, Люк не се стърпя да го оповести. Той смени статуса си във facebook от "необвързан" в "сгоден за Кели Озбърн", веднага след което на профола му заваляха поздравителни съобщения. Поздравления наситина!

Шарън Озбърн не е оповестила позицията си за евентуален брак на Кели и Люк, но е одобрила връката им още, когато се е запознала с Люк за първи път.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини