Дъщерята на Уитни Хюстън се сгоди за брат си

Дъщерята на покойната Уитни Хюстън - Боби Кристина, официално съобщи, че се е сгодила за доведения си брат, пише usmagazine.com.

Доскоро се носеха слухове, че Боби и Ник Гордън са решили да се оженят, особено след като през лятото тя се появи с годежен пръстен с диамант.

В трейлър към телевизионното шоу, посветено на семейство Хюстън - The Houstons: On Our Own, тя гордо заявява: "Сгодени сме!"

Риалити предаването има за цел да покаже как семейството на Уитни Хюстън се справя след смъртта на певицата, която почина на 11 февруари 2012 г. Шоуто тръгва на екран на 24 октомври.

Въпреки че семейството на Боби Кристина хич не е щастливо с връзката й с доведения й брат, тя споделя, че е лудо влюбена и иска да се омъжи за него.


Преди 10 години Уитни Хюстън приютява в семейството си Ник, тъй като родната му майка не е в състояние да се грижи за него. Двама с Кристина живеят дълги години заедно, но искрата между тях пламва едва след смъртта на легендарната певица.

Дълго време те отхвърляха слуховете, че между тях има любовен романс, казвайки, че просто скърбят заедно за Уитни. Но любовта не може да се крие дълго време и те вече официално са двойка.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини