Рено „Клио“ горя в близост до детска градина „8 март"

Изображение 1 от 2

    Малко преди 8 часа тази сутрин рено „Клио“ горя в близост до детска градина „8 март“. 

    Колата е с кърджалийка регистрация, но е управлявана от първомаец, живеещ близо до мястото на инцидента.

    Човекът карал по ул. „Христо Смирненски“, когато пиещите наблизо сутрешното си кафе мъже започнали да му махат и да го предупреждават, че нещо под колата му гори. Той бързо напуснал автомобила, който бил с газова уредба. Един от свидетелите реагирал своевременно и докато другите набирали по телефоните си 112, той успял да отскочи до детската градина и да грабне два пожарогасителя. С тях мъжете успели да задушат огъня, а пожарната се отзовала за броени минути.

    Инцидентът е можел да прерасне в трагедия само секунди по-късно - не само защото е имало директна заплаха за живота на шофьора. Той се е случил когато има най-голямо движение около улицата, където родителите водят по това време децата си на градина. Притеклите се на помощ мъже бързо са се справили и са овладели положението.

    На мястото се  отзова своевременно и полицейски патрул, който първоначално беше затворила отсечката между улиците Бор и Спартак, докато пожарната си вършеше работата. След това, обаче, колата с която той дойде остана в близост до невралгичното кръстовище към надлеза, а това създаваше сериозно неудобство в сутрешното движение.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      00
      0000
      1 0
      15:46, 17 юни 2016
      На кой е колата?
    • 2
      22
      22222
      1 0
      10:06, 20 юни 2016
      А бе хора,защо не попитате Кирякова кой е човека който е взел пожарогасителите от децката градина и сам е загасил пожара ,ами все клюката ви интересува?На кой била колата,много важно.Само сух хляб без вода за вас.
    Последни новини