Първомайци излизат срещу "Славия" на 9 юли

Представителният отбор на "Борислав" започва подготовката си за новия сезон в Югоизточната "В" група на 27 юни, а престижна проверка срещу юношеския тим на "Славия" (София) ще даде началото на контролните срещи на "Борислав". Мачът ще се състои на 9 юли (събота) на стадиона в столичния квартал Овча купел, а часът предстои да бъде уточнен.

Междувременно станаха ясни и останалите контроли на първомайския тим през лятото. На 13 юли нашите ще играят срещу "Ботев U-19", на 16 юли съперник ще бъде новият член на Югоизточната 3-та лига"Атлетик" (Куклен), на 20 юли ще гостуваме на втородивизионния "Созопол", на 23 юли противник на "Борислав" ще бъде пловдивският "Марица", на 27 юли срещаме "Вихрен" в Сандански, а на 30 юли първомайци ще преверят сили с отбора на "София 2010". Единствената дата, за която още няма съперник е 3 август.

Старши треньорът Светослав Цольов е изготвил програмата за подготвителния период, който ще продължи 45 дни до началото на шампионата на 13 август. През първата седмица първомайските футболисти ще се готвят двуразово.

Работи се усилено и по селекцията на отбора, като целта е да се повиши класата и конкуренцията в състава. Конкретни имена на футболисти ще бъдат обявени след началото на подготовката на тима.

К.Момчилов

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ба
    Баща
    3 -1
    14:19, 17 юни 2016
    Като си смятам това са около 6000 лв за пътни за безумни контроли!!! Толкова ли няма отбори в областта и с 5000 лв които ще се спестят да се купи екипировка на цялата школа? Какви са тея контроли пиар ли си правите? Безмислено е ! Отбора е на града ни и направете първо нещо за децата ни тогава пишете по сайтовете!!!
  • 2
    Га
    Ганди
    2 0
    16:25, 17 юни 2016
    Тате, татеееее, то не може целият град само за децата ти да мисли. Направи и ти нещо за тях. Недей само да искаш.
    Иначе да се бие път чак до София за контрола с юноши... Несериозно е някак си.
  • 3
    Гу
    Гунди
    5 -2
    17:55, 17 юни 2016
    Предсезонната програма е добра , наистина сериозни контроли . Не виждам какво недоволствате , за да имаме резултати по време на първенството трябва контроли , изчистване на грешките и сработване на отбора. Успех !!!
Последни новини