Топ 10 на най-сексапилните олимпийки

Ако си мислите, че олимпийските игри са само мускули и пот 24 часа в денонощието, то вие сте в сериозно заблуждение. Освен като форум събиращ всички спортисти, Олимпиадата от доста време е и форум, където могат да бъдат забелязани едни от най-най-горещите жени в света.

Ето ги и тях, 10-те причини да следите изкъсо Игрите...

Класацията ни започва с американската бегачка Лоло Джоунс. 26-годишната чаровница е носителка на една световна титла на 60 метра с препятствия... е остават и още 10 до върха.

Няма как да пропуснем и художествената гимнастика. Под номер 9 се нарежда испанката Алмудена Сид, която е сред малкото западноевропейски състезателки, способни да мерят сили с източноевропейките дори и по красота.

Номер 8 - митичната руска красота намира място в класацията ни в лицето на Йелена Исинбаева (овчарски скок). Тя е не само ще ви омае с кристалните си сини очи, но и ще ви сюрпризира с уникални изпълнения от... спортната гимнастика. Обича да чете философия и обича делфините, ние пък обичаме нея.

Седма се нарежда американската волейболистка Логан Том, която между другото в момента се състезава за Динамо Москва. Логан обича да кара сърф, да се снима и има защо...

За вас жените футболистки са своеобразен антипод за сексапил? Грешите! На шесто място се нарежда русокосият аргумент, който ще обърне представите ви - Хедър Митс. Репортерката на ESPN с лекота ще ви скрие топката.

Топ 5 започва с поредната представителка на спортната гимнастика - Алисия Сакрамоне. Американката с италиански корени е световна шампионка на земя през 2005 и трябва да признаем, че заслужено е толкова напред в класацията.

На косъм от медалите остана Маргерита Гранабаси, русокосото изкушение, заради което си струва да обикнете фехтовката. Тя определено ни прониза от пръв поглед, така както стори това на световното през 2006 със съперничката си и взе златото.

А ето я и призовата тройка...
Бронз

Тя е способна без усилия да прескочи Слави Трифонов, но ние не можем да я прескочим просто така. Ейми Акъф (скок на височина) е сред любимите атлетки на най-престижните мъжки списания и не един път е озарявала кориците им. Заслужен бронз за нея!




Сребро
Точно под върха остана може би най-известната американска плувкиня - Аманда Биърд. Олимпийската медалистка от Атланата и Атина успя дори да се разголи в консервативен Китай, като обяви протест срещу носенето на дрехи изработени от животинска кожа.




Злато
Олимпийската шампионка по красота от Пекин 2008 за нас е една и тя се казва Даниела Хантухова. Най-дългокраката тенисистка е не само безумно чаровна, но и изваяните й сякаш от бог форми са способни да обезоръжат всеки представител на силния пол. Категорично - Хантухова е номер 1!
Източник: gol.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини