Слави се бори с черна магия?!

Майка на момиче от Варна, за което Слави Трифонов отказал да се ожени, му е поръчала черна магия, сензационно разкри Маг Ивайло.

Прокобата за невървеж, здравословни проблеми и упадък в бизнеса е поръчана през февруари м.г. и повторена през януари 2008-а. Завързан му е късметът с вуду-кукла, върху която е работено на астрално ниво. Слави Трифонов няма никаква вина. Той е имал кратка 2-3-месечна връзка с момичето, но то (и най-вече майка му) си въобразили, че може да го впримчат, прозря Маг Ивайло.

Слави за кратко е бил гадже на девойката от Варна и тя се амбицирала да го ожени за себе си, "видя" Маг Ивайло. - Момичето здраво хлътнало, а най-вече майка му, заради известността и паричките. Авантюрата изтляла, била несериозна. Но момата си въобразила, че има перспектива. Похвалила се на майка си и взели желаното за действително. Щом работата със "зетя" се разсъхнала, майката решила да му зачерни съдбата и не пожалила пари.

Късметът му е завързан с вуду-кукла. По тази карибска технология в България се работи отдавна и това не е тайна. Затова на Слави му се струпаха болести, падащ рейтинг, провалени бизнеспроекти.

За да му се развие късметът, трябва аурата му да се изчисти. Защото откакто е в шоубизнеса, около Слави Трифонов се е натрупал негативен облак от завист, който е чакал искрица, за да избухне буря. Необходимо е да му се направи защитно поле, за да му тръгнат нещата.

Когато се прави черна магия, тя не започва да действа мигом, а след няколко месеца. При това за вуду-куклата не е необходим генетичен материал (косъм, нокът, кръв, урина). Вече се работи по информация, по снимка.

Важното е прокобникът да изработи кукла, която отговаря на лицето по идентификационен код. Тогава целенасочената деструктивна информация се предава върху астрала на нарочения, както се предават данни чрез GSM, поясни начина на действие Маг Ивайло.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини