Защо музикантите напускат Слави?

Започнах да отслабвам. Имах и други проблеми, които не искам да споделям, защото вече съм ги преодоляла. Но не съм посягала към наркотиците и алкохола."

Невена Цонева бе новата певица на бенда, която зае мястото ѝ и по нищо не личеше, че и тя като Грахич ще си тръгне. Последният вокал на "Ку-ку бенд" напусна музикалната група заедно с половинката си Венелин Венков, който бе барабанист.

За това съобщи самият Слави Трифонов във фейсбук профила си: "След толкова много години заедно, след толкова много албуми, концерти, телевизионни предавания, барабанистът на "Ку-ку бенд"

Венелин Венков реши да тръгне по свой път, творчески и личен. Заедно с него по творчески, личен и астрален път тръгна и неговата жена - Невена Цонева, произлязла от наш телевизионен формат, а след това певица и основно бекграунд в "Ку-ку бенд"."

Общото мнение бе, че двете страни се разделят с добри чувства, но няколко дни по-късно Венелин Венков сравни напускането си с живот след затвор.

"Тези, които са гледали филма "Изкуплението Шоушенк" трябва да знаят, че там накрая затворниците ги пускат след 30 - 40 години и не знаят какво да правят със свободата си - обясни барабанистът. - Отне ни много време да го обмислим. Не се чувствах добре там последните години.

Това, което е вътре в "Ку-ку бенд" в момента, не е това, което беше преди, всичко е съвсем различно. Най-вече Слави го няма. Вече не е това, което искам. Моето е да правим песни с тази група, както сме създавали дълги години, а ние вече не правим песни и албуми. Много ме мъчеше това и исках да приключа."

Въпреки че немалко музиканти са си тръгвали от групата, годините назад показват, че певиците са тези, които са най-често сменяните в екипа. Каква е причината обаче, едва ли някой може да каже със сигурност. Според приближени за певиците това е школа и след като придобият всички умения и се почувстват уверени, те поемат в друга посока. Други обаче твърдят, че някои от тях са тормозени в екипа, който е създаден като музикална група през 1993 г. с първоначален състав от Слави Трифонов, Евгени Йотов и Илия Илиев-Професора.

Една от първите певици, която се присъединява към тях, е Деси Добрева. Тя се превръща в любимката на екипа и затова им е най-трудно, когато решава да развива солова кариера. В малкото си интервюта Слави Трифонов е признавал, че му е било най-мъчно да се раздели точно с Деси.

Източник: 24часа

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини