С неповторим и цветен концерт ОУ "Св.св. Кирил и Методий" отпразнува патронния си празник

Днес учениците и учителите от ОУ ”Св. Св. Кирил и Методий” в Първомай отбелязаха своя патронен празник с тържествен концерт. Учители и ученици сплетоха венец и украсиха портрета на светите братя във фоайето на училището.

Директорът - госпожа Елена Добрева, откри празника с тържествено слово. Тя благодари на учителите за професионализма и грижите им към учениците. Като доказателство за това посочи редица постижения на децата както в науката, така и в спорта, и на сцената. Учителят Минко Павлов отличи малчуганите от начален курс, показали най – добри резултати в спортния четирибой. Михаела Чепишева е безспорна най – добрият спортист на училището, следвана от Константин Хрисозо и Виктория Николаева.


Празникът стана неповторим, пъстър и цветен с изпълненията на малките актьори, певци и танцьори в концерта подготвен от г-жа Добринка Вангелова. Пя вокалната групас ръководител Ваня Павлова. Разтърсващо впечатление направи Виктория Николаева. Третокласничката показа завиден талант, изпълнявайки популярната „Детска планета“. Сцената едва побра танцьорите на Николина Андреева. А Пиринският танц, поставен от Симона Стоянова, изненада приятно гости и ученици. Четвъртокласниците на Антоанета Вергова представиха откъс от „Страшни смешки“, пиеса с която спечелиха награда на театралния фестивал в Бургас.

Поздрав към учителите и учениците от „Св.св. Кирил и Методий“ отправи Катя Николова – директор на отдел „Просвета“ в Община Първомай. Тя им пожела здраве, успех и да пребъде училището во веки веков.“

Теодора Кирякова

 

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Лю
    любопитен
    1 -5
    16:25, 11 май 2015
    Само тези ли са талантливите деца в това училище?... Виж коментара
  • 2
    Пр
    просто една майка
    4 0
    11:58, 13 май 2015
    Браво на децата и на техните учители! Училище "Св.св.Кирил и Методий" за пореден път доказа, че е училище на достойно ниво с много талантливи и умни деца! Още веднъж поздравления за прекрасно организирания празник и продължавайте все така и занапред да ни радвате с чудесните изпълнения на вашите деца!
Последни новини