Съвременните Дон Кихот и Санчо Панса разказват нелепите си приключения в Първомай

Дончо Манчев и Станчо Панчев са съвременните герои, пресъздаващи вечния сюжет за борещите се с вятърни мелници Дон Кихот и Санчо Панса. Те са герои в една комедия, в която вярата, идеалът, възвишените стремежи са отхвърлени от суровата действителност. 

Всичко е относително и най-страшното е незачитането на човешката личност. Дали Дончо Манчев и Станчо Панчев ще успеят да съхранят своята нравственост, духовност и свободната си душа... елате и вижте сами на 12 ноември, от 18 часа в Пленарна зала.

Актьорите от Частен театър“Хенд“ отново ще преразкажат една стара и позната история – този път по мотиви на произведението на Сервантес. Преди година първомайският зрител видя тяхната гледна точка към приказка на Шарл Перо. Ако сте присъствали на „Червената шапка – презареждане“, то със сигурност сте се забавлявали и ще пожелаете да видите поредните превъплъщения и закачки на Иво Игнатов – Кени, Мария Димитрова и Ивайло Иванов, в един организиран хаос от Добрин Добрев – Додо.

Спектакълът "Дон Кихот и Санчо Панса или нелепите приключения на Дончо Манчев и Станчо Панчев" - както е пълното му название, е проект, реализиран с помощта на Национален фонд „ Култура“.

Информация на тел.: 0878656274, билети ще се продават и в деня на представление пред Пленарна зала.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини