След 130 години съществуване, театралният колектив потърси шмекер

С премиера на „Търси се шмекер“ от Димитрис Псатас Театрален състав „Иван Караславов“ постави началото на честванията на 130 години читалище в Първомай и 130 години от създаването на театралния колектив в Първомай.

Депутатът Ферекис вече е спечелил изборите но има проблем – не може да лъже, а се налага. По тази причина се търси шмекер, който да лъже избирателите вместо него. Намира се идеалния лъжец за работата, но дали няма да се намери по-голям шмекер и от него? Колоритни образи и смях, лъжи, интриги и изневери... В главната роля на депутата Ферекис влезе Янко Петков. В ролята на негова вярна съпруга – Ана Сиракова. Под режисурата на Спас Янков играха още: Атанаска Велчева, Петър Караславов, Таня Страхилова, Николай Николов, Елена Стойчева, Атанас Велчев, Васи Банялиева, Петър Петров, Йордан Найденов, Станимир Станчев и Анастасия Ганева.

След края на спектакъла публиката награди състава с бурни аплодисменти, а кметът на общината Николай Митков лично поздрави актьорите, както и режисьора, който отбеляза 50 години на сцена.

Тези, които не са успели да присъстват на премиерата, ще имат възможност да се насладят на представлението на 14 май, в рамките на Майските тържества.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини