22 °C

"Офисите" предизвикват класовете от общината

С първия учебен ден дойде време за началото и на втория конкурс за снимка „Моят клас“.Миналата година Пеньо Запрянов спонтанно реши да го организира и регламентът се изграждаше в движение. Този път нещата са ясно от самото начало - до края на септември изпратете снимка на класа ви на лично съобщение на страницата Офисите - всичко за Вас и Вашия бизнес. Изпратете и кратко описание на Вашия клас и мото на класа, за да се рекламирате по- добре. Ще спечелили класът, събралия най- много "лайкове" в периода 01.10.2014-15.10.2014г. в създадения за тази цел албум.Наградата също е ясна - спечелилият клас ще получи три ваучера от 100 лева . Първият за благотворителност – класът решава за каква кауза. Вторият за закупуване на  материали, необходими за класа- книжки, тетрадки, моливи и други. Третият ваучер има за цел да подпомогне организирано от класа тържество, купон или друго  шоу. Естествено организаторите от "Офисите" обещават и много други предметни награди. Така че, вадете фотоапаратите, уловете настроението в класа, бъдете креативни в създаването на мото и намерете много приятели, които да ви подкрепят.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Ку
  ку ку
  5 -1
  15:07, 16 сеп 2014
  Безплатна реклама.
 • 2
  55
  55
  0 -2
  15:59, 16 сеп 2014
  Няма безплатен обяд
 • 3
  Pa
  parv_net
  3 -1
  16:16, 16 сеп 2014
  пък нека да рекламирам безплатно всички, които са готови да дадат 100 лв благотворително...
 • 4
  55
  55
  1 -2
  16:59, 16 сеп 2014
  Ами рекламирай ги, де...едва ли са само цитираните по-горе...кои са другите...
 • 5
  55
  55
  2 -1
  17:20, 16 сеп 2014
  О, свърши ти работното време...
 • 6
  Да
  Дани
  3 0
  17:47, 16 сеп 2014
  Много добра идея.Няма лошо и да е реклама,дано повече местни бизнеси се рекламират така.
 • 7
  Пе
  ПЕНЬО ЗАПРЯНОВ
  5 -2
  18:11, 16 сеп 2014
  Много хора са ангажирани с тази идея - основно набор 68 и то защото тогава бяхме задружни и весели класове. Надяваме се да има и сега такива. Та затова подехме инициативата а не толкова за реклама ! Ако Ви е прозвучало като реклама - съжаляваме :)Рекламната тарифа е доста по евтина:))))))
 • 8
  De
  dean92
  0 0
  16:20, 6 окт 2014
  ххааах събрали най много лайкове от 12 а лицето П.В Е направила страница никак не е честно така,че нормално а спечелят те !

Хороскоп за 19.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Споделете опита си с човека, който търси подкрепата ви. Можете да го насочите към него, използвайки дарбите и желанието му да се развива. Право на личен избор и свободна воля има всеки, но и очевидните неща са факт. Романтично увлечение ще ви направи особено чувствителни към всичко, свързано с новата ви любов.
19 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Успешно и за сетен път ще докажете и на себе си и на околните, че умеете да печелите битки, стига да сте достатъчно мотивирани. Звездите ви предупреждават, ако ще пътувате да бъдете изключително внимателни при шофиране. Възприемчивостта ви е засилена, за това смело може да се впуснете в дебрите на науката.
19 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Може би мнозина от вас имат да довършват доста задачи от седмицата, но денят не е много подходящ за целта. Просто колкото и да се стараете едва ли ще се получи нещо толкова добро, че да ви удволетвори. Не хабете време и нерви в напразно упорстване, а се заемете с нещо което наистина ви се отдава днес. Почивайте си на воля, всичко може да почака.
19 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Прекарайте деня в къщи. Вземете мерки за здравето си. За да си починете от напрежението може да се занимавате с духовни практики. Бъдете внимателни в отношенията с близките.
19 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днешният ден е сравнително успешен за вас. От вас зависи дали ще съумеете да използвате възможностите, които се откриват пред вас. Въздържайте се от необмислени ходове и не се доверявайте на непроверена информация.
19 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Чувствате прекалено много препятствия за изпълнението на плановете ви, но тревогите ви са неоснователни. Нещата постепенно ще се наредят, стига да не прибързвате. И вместо да страдате по-добре е да се замислите къде имате пропуски, и да работите върху тях. Свежите идеи, от които се нуждаете ще почерпите от емоционалната си връзка.
19 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Дайте предпочитания на по-приятни занимания и ще успеете да се освободите от натоварващи мисли. Ще възобновите силите си, грижейки се за здравето и духовната си пробуда. Спортът или физическата работа ще възвърнат добрата ви форма и ще повишат тонуса ви. Вълнуваща среща с човек от миналото.
19 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят е подходящ за работи, имащи отношение към огъня и желязото, за работа със земята. Не е време днес да пътувате и ако може го отложете.Не правете огромни жертви, само и само да постигнете целта си. Скоро ще разберете, че е било безсмислено. За хората на науката денят носи много потенциални възможности за открития. Обърнете внимание на здравето си и по специално на сърцето и крайниците. Използвайте възстановителни масажи.
19 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не харчете излишно, скоро може да имате нужда от повече пари. Настроението ви е добро и с каквото и да се захванете ще го свършите. Единствено проблеми със здравето могат да създадат притеснения на някои от вас. Не правете нищо на инат, станете по-добронамерени в отношенията си и ще почувствате облекчение.
19 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Поспрете забързаният си ход днес и си починете добре. Никакви спешни ангажименти няма да изникнат, нито ще се налага да спорите с близките си. Просто условията за отдих са идеални, а как ще ги оползотворите е нещо, което сами ще решите. Близък човек има нужда от съвета ви. Не натрапвайте мнението си обаче.
19 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Посветете се на личните си занимания и се изключете от външния свят. Но, освен това желаете да вземете и максималното от всичко друго. Сега може, и дано то ви направи щастливи. Пазете се от недоброжелатели, които искат да ви оплетат в интригите си. Здравословните проблеми ще се задълбочават.
19 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ваши близки ще предизвикат значителна промяна в живота ви. Това ще ви помогне да преодолеете лично пристрастие или стара позиция. Бъдете по-гъвкави и по отстъпчиви в отстояване на мнения и позиции. Това ще ви направи по-общителни и ще ви помогне да заживеете в мир с другите и дори със себе си. Една съдбовна среща, защо не и с чуждестранни претенденти за сърцето ви. Романът ще е необичаен но непременно зареден със страст.
19 сеп 2020
Последни новини