34 °C

"Офисите" предизвикват класовете от общината

С първия учебен ден дойде време за началото и на втория конкурс за снимка „Моят клас“.Миналата година Пеньо Запрянов спонтанно реши да го организира и регламентът се изграждаше в движение. Този път нещата са ясно от самото начало - до края на септември изпратете снимка на класа ви на лично съобщение на страницата Офисите - всичко за Вас и Вашия бизнес. Изпратете и кратко описание на Вашия клас и мото на класа, за да се рекламирате по- добре. Ще спечелили класът, събралия най- много "лайкове" в периода 01.10.2014-15.10.2014г. в създадения за тази цел албум.Наградата също е ясна - спечелилият клас ще получи три ваучера от 100 лева . Първият за благотворителност – класът решава за каква кауза. Вторият за закупуване на  материали, необходими за класа- книжки, тетрадки, моливи и други. Третият ваучер има за цел да подпомогне организирано от класа тържество, купон или друго  шоу. Естествено организаторите от "Офисите" обещават и много други предметни награди. Така че, вадете фотоапаратите, уловете настроението в класа, бъдете креативни в създаването на мото и намерете много приятели, които да ви подкрепят.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Ку
  ку ку
  5 -1
  15:07, 16 сеп 2014
  Безплатна реклама.
 • 2
  55
  55
  0 -2
  15:59, 16 сеп 2014
  Няма безплатен обяд
 • 3
  Pa
  parv_net
  3 -1
  16:16, 16 сеп 2014
  пък нека да рекламирам безплатно всички, които са готови да дадат 100 лв благотворително...
 • 4
  55
  55
  1 -2
  16:59, 16 сеп 2014
  Ами рекламирай ги, де...едва ли са само цитираните по-горе...кои са другите...
 • 5
  55
  55
  2 -1
  17:20, 16 сеп 2014
  О, свърши ти работното време...
 • 6
  Да
  Дани
  3 0
  17:47, 16 сеп 2014
  Много добра идея.Няма лошо и да е реклама,дано повече местни бизнеси се рекламират така.
 • 7
  Пе
  ПЕНЬО ЗАПРЯНОВ
  5 -2
  18:11, 16 сеп 2014
  Много хора са ангажирани с тази идея - основно набор 68 и то защото тогава бяхме задружни и весели класове. Надяваме се да има и сега такива. Та затова подехме инициативата а не толкова за реклама ! Ако Ви е прозвучало като реклама - съжаляваме :)Рекламната тарифа е доста по евтина:))))))
 • 8
  De
  dean92
  0 0
  16:20, 6 окт 2014
  ххааах събрали най много лайкове от 12 а лицето П.В Е направила страница никак не е честно така,че нормално а спечелят те !

Хороскоп за 06.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Получавате необходимата ви информация. Можете по-точно да планирате действията си. Изпълнени сте с ентусиазъм, но по-важното е че знаете какво точно искате. Денят може да бъде много успешен. Тези от вас, които си търсят работа е много вероятно днес да попаднат на привлекателно предложение. В началното възнаграждение може и да не е впечатляващо, но сами разбирате, че перспективите са много добри.
06 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Бъдете търпеливи и последователни в заниманията си. Това ще ви помогне да се справите по-леко със задачите си. Възможни са пречки, които не сте предвидили, но всичко ще приключи добре. Ще има какво още да желаете. Домашната атмосфера ще ви дава спокойствието, от което се нуждаете.
06 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще успеете в усилията си, и това ще ви импулсира за нови завоевания. Ще получите търсена информация, която ще ви улесни, особено на работното място. Не хабете нервите си излишно, мислете за хубавата вечер, която ви предстои. Тепърва ще имате нови запознанства и неустоими предложения.
06 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще имате напрегнат ден, за това се постарайте да свършите всичко навреме и както се очаква от вас. Имате шанса да срещнете интересни хора днес, които могат да ви бъдат полезни, ако разбира се проумеете това. Така ще поставите ново начало и ще се впуснете в реализацията на проект, който ще донесе работа и доходи не само за вас, а и за хората, с които ще го реализирате.
06 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще се посветите на изоставените си проекти и нетърпящите отлагане задачи. Работата по тях ще ви донесе нужното спокойствие, защото сте от хората, които не оставят делата си на случайността. Добре ще ви се отрази спорта и престоя до вода. Направете своя избор и ще изпитате удоволствие от умората.
06 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Веднъж набелязали целта си нищо не може да ви отклони от нея. Това е важна предпоставка за вашия успех, който от дълго време очаквате. Моментът е подходящ за радикални промени, не се страхувайте да направите първата крачка.
06 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Вашата обаятелност, активност и предприемчивост губят от стойността си в мига, в който решите, че трябва да поемете командването на парада. Това може да дистанцира тези до вас, които ви приемат за трудни, властни и твърде взискателни. За това пък умеете да се радвате на дребните радости в живота, които днес определено няма да ви липсват. Шансовете ви да се доближите до властта във всичките и измерения са реални.
06 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Всичко може да почака, щом така преценявате, че е най-добре за вас. Запазете доброто си настроение и не пропилявайте времето си в усилия да убеждавате някого в правотата на мислите си. Оставете другите сами да решават бъдещето си, вие се погрижете за своето. Но и не оставяйте в близките си впечатления за отчуждение.
06 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще получите особен импулс и с настроение ще посрещнете новите предизвикателства. Денят е подходящ за започване на нова работа, нова любов, нов проект. С радост и надежда ще осъществявате целите си. Получаване на помощ от силните на деня. Отварят ви се много неподозирани до момента врати и възможности.
06 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес ще се наложи да бъдете особено точни в преценките си относно надеждността на започнат от вас проект. Нека силното ви желание да не заслепява здравия разум, само така можете да се надявате на успех. Много радост ви носи интимният партньор.
06 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Устремени сте към успеха, но забравяте, че големите и бързи печалби крият и големи рискове. Може би това ще ви предпази сега, когато се колебаете как да действате. Имате нужда от почивка, но напрегнете се още малко. Усилията ви ще бъдат възнаградени и скоро ще се похвалите с нови придобивки.
06 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Повечето представители на знака ще прекарат този ден в движение. Имате дела за вършене и естаствено не оставяте нищо за последния момент. Не се отказвайте от предложение на свой колега, което наистина ще е изгодно за вас. Помислете повече за сърдечната си връзка, не пренебрегвайте човека до вас.
06 юли 2020
Последни новини