В битката на ветераните на "Борислав" победиха по- големите

Футболната среща на ветераните на Илия Ганчев срещу ветераните на Илия Ганчев завърши 5:3. Победители станаха по- големите и опитни футболисти. По- младите се предадоха по- лесно, но и в двата отбора умората си каза думата след 60 минути игра. След изиграните 3х20 минути третини, бившите футболисти се отдадоха на сладки спомени от близкото и не толкова близко минало и решиха да превърнат срещата в традиционна и тя да се провежда всяка първа събота на месец юни.

От взелите участие в дербито ще бъде излъчен отбор ветерани, който през септември ще се срещне с ветераните на Ботев – Пловдив в чест на 90-годишнината на „Борислав“.

Между действащите лица бяха един заместник-кмет – Юлиян Димитров и двама общински съветници – Светозар Славчев и Илия Ганчев.

Футболистите се снимаха за спомен, а пред отбора на родените 74-75 година за красота застана дъщерята на вратаря им Любо. Момичето, освен че е красиво е и талантлив футболист и през есента ще играе в отбора на Иван Рашев наравно с момчетата. Смесените детски тимове са позволени от правилника и първомайският дори няма да е изключение.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини