Превозвачите реагират на критики и предложения

От ръководството на фирмата - превозвач по линиите на общината „Стойчев и син“ увериха, че са готови да приемат всякаква критика и да се съобразят с желанията на своите клиенти. Повод за това стана подаден сигнал за некоректно поведение по линията Дебър – Първомай. Той беше  получен на редакционната ни поща.

„Пътували ли сте някога с градския автобус Дебър Първомай с шофьора Недко- пита подателят - Дано да не ви се налага често и то в дъждовно време. Ако е така, то трябва да бъдете точни, но наистина много точни. Ако сте там преди часа за тръгване, дори автобусът с шофьора да бъде на спирката - няма да ви се отвори. Та и за какво да ви бъде отворено - на шофьора не му вали, а за пътника какво толкова - ще се измокри до кости. Ако пък случайно тичате към автобуса и шофьорът ви види, не се надявайте да ви изчака - независимо дали вие сте възрастен човек. Вие сте си виновен - за да сте сигурни , че ще се возите с Недко трябва да сте на секундата пред автобуса. Като бързи, смели, сръчни. Затова много моля, ръководството на автогарата в Първомай обърнете внимание върху по-горе посочените факти. Все ми се струва, че тези  действия на въпросния служител на са почтени. А и ако ни няма нас пътуващите, може би той ще бъде на бюрото по труда....“

 Предоставихме писмото на ръководството на фирмата –превозвач. Оттам ни отговориха, че ще вземат предвид писмото и ще бъде направена забележка на шофьора, с предупреждение за по-сериозно наказание. Те благодарят за сигнала на нашия читател и уверяват всички свои клиенти, че са готови да приемат техните критики и предложения. Като доказателство посочиха и това, че от 1 май е променено разписанието на автобуса Първомай – Асеновград – Пловдив, който вече тръгва в 11.30 часа. Промяната е направена, съобразявайки се с желанието на пътуващите.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини