Приказни герои оживяха в Бяла река

Края на  календарна година учениците от  ОУ „Любен Каравелов” с. Бяла река отбелязаха с празнично тържество, за което се подготвяха от дълго време.

С нетърпение и много емоции те очакваха този ден, в който трябваше да облекат костюми, да се гримират и да изглеждат като любими герои от филми и приказки. Всеки един от тях представи своя герой по интересен и нетрадиционен начин. Публиката се забавлява много при разгадаването на героите. Всеки един участник с нетърпение очакваше своя ред, за да застане отпред и бъде оценен от журито за своя костюм и представяне.

Докато комисията заседаваше, за да определи победителите в двете категории – за най-добър костюм и най-добре представил се герой, ученици от училището с ръководител г-жа Велчева изнесоха кратка новогодишна програма с песни и стихове.

Журито в състав г-жа Мария Кьосева – секретар на МКБППМН, Милена Иванова – библиотекар в читалището на с. Бяла река и Марияна Степанова – възпитател, определи победителите в двете категории:

За най-добър костюм – І място Женя Добрева, ІІ място Костадин Колев, ІІІ място – Тенчо Димитров

За най-добре представил се герой - І място – Веселин Асенов и Христо Митков, ІІ място – Юнус от ІІ клас, ІІІ – Христо Ангелов

За да има много усмивки и подаръци за децата, ръководството на училището и учителите благодарят на спонсорите, осигурили подаръци и награди за всяко дете: Община Първомай – Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни с Председател зам. кмет Юлиян Димитров, с които училището поддържа постоянни контакти във връзка с превантивната работа на Комисията с децата и на  местните фермери от с. Бяла река, г-жа Хубавина Тодорова – бивш учител в училището, Гинка Евтимова и Яна Янкова.

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини