Извънземни предизвиквали протестите в България

Астролози от България и други страни заявиха категорично, че извънземни и неподходящо съдбовно подреждане на планетите от Слънчевата система предизвикват протестите у нас. Според вещото мнение на специалистите, иностранците използват невероятните си умения да влияят от разстояние на човешката психика и провеждат следствен експеримент в собствен интерес.

Според една от хипотезите за Сътворението, човешката раса и въобще животът на планетата Земя, са създадени от извънземни, припомнят хора от бранша, пише skandalno.net. Всички войни, конфликти, любови и омрази протичат под тяхно ръководство, а науката все още е безсилна да противодейства.
протести бой

„На практика няма начин да се попречи на тези извънземни. Все още не сме в състояние да създадем толкова силно биомагнитно поле, което да блокира изпращаните от тях електрически вълни. Енергията е в основата на всичко, тя контролира съзнанието ни без да усещаме и ни прави подчинени на нечия друга воля. Хаосът у нас цари именно заради желанието на космическия интелект да провежда някакъв собствен експеримент. Според нас протестите тук ще продължат до лятото на 2015 година", категоричен е астрологът Бисер Радионов от Пловдив.

Източник: http://lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини