Популярна руска певица и актриса прави концерт в Първомай

Руски културно - информационен център, Национално движение "Русофили" и неговата Общинска структура, с любезното съдействие на Община Първомай канят гражданите на концерт на руска певица и актриса от Санкт- Перебург Альона Биккулова. Концертът в Първомай е поредна нейна спирка след Варна, Добрич, Шумен, Враца и други градове в страната. Медиите отразяват богатия й репертоар с песни от началото на миналия век, френски шансони, популярни руски песни и песните от сериала "Бандидтският Петербург". Гласът на Биккулова е с впечатляващ диапазон, а тя демонстрира изящна артистичност. 

Макар и млада, Альона отдавна е спечелила популярност в Русия. Завършила е с отличие Академията за театрално изкуство в Санкт Петербург. Изпълнява главните роли в тв сериалите "Бандитският Петербург", "Дишай с мен", "Денят на Татяна", "Вкусът на нара". Играе заедно с едни от най-известните  руски  актьори на сцените на театрите в Москва и Санкт Петербург.Лауреат е на песенните конкурси „ Млади гласове“ „Пролетта на романса“ и др.  

  Концертът ще се състои на площада  пред източния вход на Общинска администрация / срещу банка ДСК/ от 19.30 часа на 1 Юли / понеделник/

 Поканваме всички любители на Руската песен и изкуство и всички граждани да посетят концерта.

Движение "Русофили" - Първомай

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини