Дами показаха уменията си в рали

Атрактивно демонстрационно Дамско рали се организира за първи път в Първомай днес. По случай третия си рожден ден, новаторите от ЦОП – Първомай предложиха поредната провокация към младите хора. Подкрепиха ги шампионките от националния и европейския рали шампионат – Констанца Томова, Веселина Лакова и Десислава Атанасова. В ралито се включиха и дами от екипа на СОНИК СТАРТ, част от голямото семейство на които са ЦОП – Първомай. Стела Цветанова, Радина Маркова и Мариела Стоилова – Благоева от Ихтиман и Карлово се състезаваха наравно с професионалистките, като не отстъпиха по качество на изпълнението с повече от 10 секунди!

Повече от 3 часа дамите демонстрираха майсторско управление в двора на ПГСС „В. Левски“, който беше превърнат в спортен полигон по правилата на националния рали шампионат. С подкрепата на педагогическия екип на ПГСС, събитието премина при безупречна организация.

 Събитието е част от Програмата „Професионално ориентиране“  на СОНИК СТАРТ. То даде възможност на над 50 младежи да участват професионално като спортни маршали, съдии, организатори, пилоти и навигатори и да преживеят истинската ситуация на всяка от представените професии в едно рали. Така Програмата дава възможност за по-добър ориентир и осъзнат избор навреме за младите хора и техните семейства. Програмата ще продължи да предлага в цялата страна по атрактивен начин представяне на различни професии.

Демонстрационното дамско рали „Първомай 1“ се състоя под патронажа на кмета Ангел Папазов, който лично наблюдава и награди всички участници днес.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини