30 °C

Клубът по приложно колоездене е поканен на демонстрация в Пловдив

Клубът по приложно колоездене към ОУ“Св.св. Кирил и Методий“ – гр.Първомай е поканен  от организаторите на спортния празник на Община Пловдив в рамките на балканското първенство по културизъм, за да направят демонстрация на майсторско управление на велосипед на 27.04.2013 г.(събота) от 11 часа в Панаирни палати. Момчетата и момичетата ще се представят с тима във възрастовата група 12-15 години, начело с лидера им Христо Кирев – състезател от националния отбор на България. Само преди десетина дни велосипедистите от клуба получиха сертификати от Фондация „Земята – източник на доходи“ и Клуба по приложно колоездене за майсторско управление на велосипеда и Безопасност на движението.

Подготвен от треньора си Минко Павлов и помощника му – Ваня Павлова, същият отбор ще стартира на 17 и18 май в Етрополе в шампионата НДПК”Младежта за безопасност на движението”.

За пръв път на състезание от национален мащаб се явиха и малките колоездачи на клуба. Тринадесет отбора от 6 града на България, между които и двата първомайски,  взеха участие в I кръг на XXXI Републиканско първенство по приложно колоездене организирано по правилата на ФИА и АИТ. Те стартираха на 19 и 20.04.2013 г. в спортната зала на Минно-геоложкия университет в гр. София, подкрепени от треньорите си и директора на училището Елена Добрева. Финансирането на отборите е по  Проект BG051PO001-4.2.05”Да направим училището привлекателно за младите хора” съфинансиран от ЕСФ по ОП”Развитие на човешките ресурси” 2007 – 2013 г. Тази година беше заложено на млади и перспективни състезатели, които участват в надпреварата, за да трупат знания и опит, а в следващите години да търсят възможности за окичване с купи и медали. На фона на прогнозираните очаквания шестото и седмо място в отборното класиране в кръга са предпоставка за осъществяване на предвидените цели.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 25.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Търпеливо и без излишни емоции ще работите по задачите си, така, че в края на деня да останете доволни от свършеното. На своя страна ще имате подкрепата на хора, чиято дума се чува. Интересите ви ще бъдат защитени, но не очаквайте друг да мисли за тях, остават си изцяло ваша грижа.
25 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес е възможно да имате леки неприятности на работното място, които лесно можете да пренебрегнете с присъщото си спокойствие и положително настроение. Обърнете повече внимание на семейството си, което е вашата опора.
25 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Бъдете добронамерени и не търсете реванш от човек, отнесъл се пренебрежително към вас. Споделете от времето си с любимия ви човек. Настроението ви ще се подобри и ще се заредите позитивно. Явяващите се на изпити ще отбележат успехи, което ще ги накара да се почувстват доволни от себе си.
25 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
На работното място ще се отличавате с високата си компетентност и това ще ви издигне в йерархията. Притесненията ви, свързани с присъствието или отсъствието на определена тема в днешните преговори ще ви мобилизират да сте подготвени за всякаква развръзка, и с това ще спечелите.
25 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще работите по приключване на конкретни задачи и в тази връзка ще проявите по-голяма активност в работата си. Делово сътрудничество ще се задълбочи и превърне в ново приятелство. Каквото и настроение да ви носи това, не пренебрегвайте други хора, на които дължите много. Целите се в десятката, но има още какво да свършите.
25 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С рисковани действия се опитвате да постигнете нещо, което ви се изплъзва по друг начин. За предпочитане е обаче да бъдете по-търпеливи и по-склонни на отстъпки, когато става дума за сътрудничество. От това ще зависят успехите ви в близко бъдеще, затова не ги пренебрегвайте. Отношенията ви с привлекателна за вас личност може да прераснат в трайна връзка.
25 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Помислете за всичко, с което се ангажирате днес, за да си спестите главоболия и време. Безспорно ще се натоварите допълнително, но бързо ще свършите и ще останете доволни от постигнатото. Новото идва и ще промени нещата, които сами не сте осъзнали за грешни. Подгответе се.
25 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Самите вие днес ще се учудвате на невероятния късмет, които ви преследва. Ще се осъществи ваше отдавнашно желание, което косвено е свързано с работата ви. Финансовото ви състояние се стабилизира, не без помощта на близък човек. Удовлетворение ще ви донесе и факта, че съвет който сте дали на колега се оказва безпогрешно точен. Атмосферата у дома е приятна и благоприятства всякакви начинания от ваша страна.
25 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес са възможни конфликти с околните, така че овладейте агресивното си настроение и проявете повече търпение. Здравето няма да ви създава проблеми, и ще бъде добре, ако не приемате всяко неразположение за признак на болест. Съветите ви ще бъдат много полезни за ваш близък. Не го разочаровайте.
25 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
25 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще бъдете много заети както със служебни така и с лични дела, от които ще възникнат усложнения. Налага се да правите компромиси. Бъдете умерени в харченето, но вечерта може да си позволите по-комфортна обстановка.
25 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Амбицирани сте да покажете възможностите си на хората около вас. С лекота ще постигнете споразумение, от което впоследствие ще черпите дивиденти. Обърнете повече внимание на взаимоотношенията си в семейството и с приятелите си. Чувствате неудовлетворение от нечие поведение и това ви създава напрежение.
25 сеп 2020
Последни новини