Абитуриентите се готвят за бала

За тенденциите в абитуриентските прически тази година разказва Атанаска Керанова – фризьор и козметик от гр. Първомай.

Подготовката на младите за абитуриентската вечер не е лека задача. Тя изисква дълга подготовка, която включва избор на тоалет и подходящи аксесоари, а прическата е израз на голяма част от индивидуалността на човека. Правилно подбраната абитуриентска прическа може да подчертава красотата, както и да прикрива недостатъци на младежкото лице.

Набляга се на естествената красота като цяло в модата през тази година. За косата са характерни естествените, небрежни къдрици, които придават романтичност. Косата може да пада свободно надолу или преметната от едната страна. Големите обеми , господстващи до скоро, остават в миналото. Кокът, в най-изчистения вариант , както и различни съчетания на небрежно падащи от него кичури и къдрици, винаги придава елегантност на младата дама и е подходящ избор за завършеност на вечерното облекло.

Естествените цветове – от пепелно русо до тъмно кестеняво, са най-актуални през този сезон.

Гримът и маникюрът също се придържат към естествените цветови нюанси.

За да сте в блестяща форма на бала, най- важно е да планирате на време всички етапи от подготовката и да не оставяте нищо за последния момент. Не забравяйте, че красотата е вашата младост, затова залагайте на облекла, прически и грим, подходящи за очарователната ви възраст.

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини