Благовеста Минева стана кръстница на групите в забавачка

Благовеста Минева  стана кръстница на групите в ОДЗ“8 март“.  Госпожата и фирма „Бор чвор“ спонсорираха градината с нова мултимедия и млечни продукти. За това педагозите избраха г-жа Минева  да даде имената „Таралежите“, „Мики Маус“, „Мечо Пух“, Смехуран“ и „Слънчице“ на групичките в забавачката.  В новите си костюми и с много настроение, малчуганите пяха и танцуваха, а леля Ани Сиракова в ролята на добрата магьосница ги омагьоса да носят новите си имена.

Всички хлапета вече си имат значки, а учителките им поеха знамената с картинката на техните патрони. Както на всяко кръщене, именниците получиха много подаръци и бяха захранени с пита. Директорката на градината Нели Чепишева благодари на всички, които превърнаха кръщенето в толкова голям празник и на Стойчо Шапатов – спонсор, чиито средства са им помогнали да подготвят красивите костюми.

Въпреки огромното старание на учителките и отличните им идеи, вкус и дух, тържеството за пореден път даде повод да се говори за необходимостта от зала или физкултурен салон в градината. Тогава биха отпаднали проблеми като този с превоза на децата до сградата на ОбА и суматохата, създадена от родители и гости след тържеството.

Теодора Кирякова

Благовеста Минева

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини