Първият опит за Open air се оказа успешен

Dj Tilex

Над 200 почитатели на съвременната денс, рок, рап и хаус  музика се събраха на първото  по  рода си музикално събитие OPEN AIR.

Организаторите бяха подкрепени от заместник-кмета на общината Иван Бонев. Той им помогна не само по отношение на охраната и осигуряването на техниката, а и с лични средства за закупуване на нафта за генератора.

Една от атракциите на вечерта беше програмата на американеца от български произход DJ Tilex. Едва 17-годишен той е правоспособен дисководещ и участието му в такова събитие в България е сбъдната мечта:  „Много интересно мероприятие. При нас, в САЩ, никога държавата няма да отдели пари за нещо такова. Приятно съм изненадан от това и пак бих се върнал. Бях приготвил дискове с моя програма, които много бързо свършиха,надявам се, че публиката ме е харесала“.

В OPEN AIR се включиха и Илиян Желязков, DJ Nikko и DJ Spiky. Купонът продължи до 2 през нощта и беше охраняван от полицейска патрулна кола и Общинска охрана.

Организаторите са доволни от мероприятието. Личи си, че са си взели поука от коментарите в parvomai.net и са се опитали да преодолеят всички „против“. Постарали са се и да почистят поляната след събитието. Няколко десетки чувала с пластмасови отпадъци са изнесени оттам. Сега правят разбор, наслаждават се на случката и се надяват, че с опита от тази година, ще превърнат Open air в традиция.  

Поляната след събитието
Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини