Пътеки, птици и дигитални умения събраха на едно място

Четири клуба, работещи по проект „УСПЕХ“ разказаха за дейността си в обща представителна  изява в ОУ“Св.св. Кирил и Методий“.  Момчетата и момичетата от „Екоразходки и екопътеки“с гордост показаха  маршрутите по които са вървяли, много снимки подредени на табла и класьор с хербарии, събрани по време на походите. Желанието на ръководителката им Ангелина  Славова е дейността им да продължи, а децата да се научат да изработват картини с изсушени растителни видове.

Донка Иванова и учениците от „Господари на небето“  забавляваха присъстващите с игри и разкази за познатите им птици.

От предоставения снимков материал учениците от кръжоците от направление „Дигитални умения“ бяха изработили презентации, илюстриращи дейността на другите клубове. За старанието през последните месеци и получените резултати ръководителите Гергана Аспарухова и Иванка Пенева подариха по една флашка на всички членове на клубовете „Компютърна анимация“ и „Изготвяне на презентации“.

В ОУ“Св.св. Кирил и Методий“ има и други клубове, работещи по „УСПЕХ“. В стаята отредена за музейна сбирка са подредени бродерии и плетива на учениците от „Българска шевица“ с ръководител Иванка Йорданова. На театрално студио „Шанс“ им предстои още една изява. След няколко седмици Ваня Павлова и Нели Иванова ще заведат децата в читалището в кв. Дебър, за да представят наученото през годината.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини