В Узунджово готвят ромско отмъщение заради пердах

На потърпевшия засега му е провървяло, смята д-р Каравасилев

Цялата фамилия на пребит ром от хасковското село Узунджово се е наточила да си връща с лихвите на неговия побойник. „Шъ си падне той на оня......“. заканително изръмжа млада ромка дошла да навести пребития Стефан в хасковската хирургия. Там 26-годишният мъж се възстановява след зверски удар в главата, предизвикал мозъчен кръвоизлив.

Добрата новина е че кръвоизлива не е вътре в мозъка, а извън мозъчните структури и не изисква незабавна операция, обясни неврохирурга д-р Каравасилев. Ако не нараства кръвоизлива, организма ще се справи сам с него. При друг вариант ще се наложи операция.

Засега, Стефан Илиев се гърчи в адско главоболие и обща отпадналост. Твърди че нищо не помни от инцидента. Към 10.30 снощи излизал от кръчмата с 5-ма свои приятели, когато някой го треснал изотзад. Не знаел с какво е заслужил удара. Не така примирително бе настроена неговата съпруга Соня. Младата майка на две деца обикаляше бясна около леглото на мъжа си и нареждаше „ай тъй за нищо го пребиха господине, ама съвсем за нищо“. Виновникът според нея бил някой си Божко. „Прай се той на големия бабаит ама ше го видим“. Роднини около нея хъмкаха заплашително-“В едно село сме“. Което външни наблюдатели разтълкуваха, че голямото иначе село Узунджово, скоро ще стане тясно. За някой.

Г.Христов

Ей тъй за нищо го набиха, смята жена му Соня

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини