Мечтата на блондинките ще се сбъдне

Блондинките от Olialia преставиха проекта си за луксозен курорт на изложението MIPIM 2011 г. в Кан, Франция. За два дни повече от 500 инвеститори от Франция, Катар, Сингапур, Япония, САЩ, Обединените арабски емирства, Германия, Холандия, Великобритания, Италия, Канада и Чили се запознаха с проекта. Сред тях са представители на такива известни компании като Ротшилд, M3 Capital Partners, Heitman, The Blackstone Group, Хермес AG, AXA НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, Barclays, VTB, Amvest и Catella. 

"Тази година, инвеститорите търсят интересни проекти, които се открояват от другите със своята оригиналност и които да привлекат вниманието на обществото, за да се гарантира голяма възвръщаемост на инвестициите. Много от инвеститорите са на мнение, че проектът за остров на блондинките е привлекателен обект за инвестиции ", казва бранд мениджърът на Olialia Giedre Pukiene. Според нея контактите, установени по време на изложението, ще позволят стартирането на преговори с 10-12 потенциални инвеститори, които са готови да се включат в реализацията на проекта. Дори представителите на Доналд Тръмп са проявили интерес към острова на блондинките.  

Според Giedre Pukiene, след представянето на най-голямото изложение за недвижими имоти в света MIPIM 2011 г.,  започва следващия етап - изпълнението на проекта "Островът на блондинките". "Концепцията отговаря на нуждите на инвеститорите и привлича собственици на различни острови в света. Следващите няколко месеца ще бъдем в много активни преговори в САЩ и Европа. Дизайнерите най-накрая ще изберат един от предложените 12 острова и ще продължат проектирането. През 2015 г. на Остроът на блондинките ще приеме първите туристи ", казва Pukiene. 

Според от френската преса проектът е един от най-оригиналните в света. Не само медиите в Кан, но и ежедневниците в Ница и Париж пишат за проекта. 

Проектът на Olialia за луксозeн курорт е изготвен от известния архитект Valerijus Starkovskis. Формата на острова трябва да прилича на обувка с висок ток. На острова ще бъдат построени няколко хотела, като първоначалният план е да се изградят 61 вили, по-късно броят им трябва да достигне 500, нощен клуб, развлекателни и спа центрове, психологичен център, яхтено пристанище, зона за разходки, търговски център, хеликоптерни площадки. Всички сгради ще отразяват духа на блондинките и мирогледа им. Хотели, ресторанти и центрове за услуги ще бъдат поверени на най-известните компании в света.

Концепцията на курорта предвижда всички служители да са блондинки и блондини. Туристите ще бъдат стигат до острова със самолети на Olialia Sky Airlines, където стюардесите и пилотите също ще са русокоси. 

Около 17 000 специалисти са участвали тази година в MIPIM, 6500 проекти са били представени, редица договори на развитие на проекта са подписани на стойност 70 милиарда щатски долара. 

Преди няколко години литовското движение на блондинките създава марката "Olialia" и за кратко време постига впечатляващи резултати: "Olialia" работи в 75 бизнес сектора, а проучване на общественото мнение показва, че 81.8% от сочат марката "Olialia" като най-известна сред младото поколение и хората на средна възраст.

Фирмата "Olialia"е специализирана в хранително-вкусовата промишленост (безалкохолни напитки, млечни продукти, сладкарски изделия, сладолед), собственик е на издателска къща, агенция за модели, концертна агенция на поп групата Olialia Pupytes, развива бизнес с бижута и аксесоари, производство на компютри, има даже и карта за намаление Olialia Maestro. За пълен разкош се предвиждат автомобилни и яхтени услуги, както и придобиването на клиника за пластична хирургия.

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини