Мухамед Абед иска да промени Воден

С 20 гласа разлика, на балотаж,  независимият Мухамед Абед спечели кметското място в село Воден.  Освен, че това е един от малкото нови кметове в общината, той е и най- младият от тях. Мухамед е едва на 25 години. Студент е в специалност Национална сигурност във Варненския свободен университет,  предстои му да се дипломира. Все още не е семеен.

От известно време познати му подмятали идеята да се кандидатира. Преди 5-6 месеца решил, че има защо да опита. Казва, че ще му е трудно, но ще се старае, защото избирайки го, гласоподавателите са показали, че искат промяна. За новия кмет това не е просто едно работно място. Той гледа на него като на възможност да промени някои неща във Воден. Основната му задача е да се направи проект за канализацията на селото и при първа възможност да се реализира. Надява се в най-скоро време да се изгради и първата детска площадка, която не иска много средства. Друга важна задача, която си поставя, е да разговаря с родителите и учителите от местното училище.  Новият кмет не може да приеме, че е нормално на едно място да учат едновременно 3 и 4 клас и ще търси начин това да се промени. 

Мухамед Абед е благодарен на всички, които са го подкрепили. Убеден е, че е постъпил правилно като не се е съгласил да бъде издигнат от никоя партия. Сега се надява да работи в тандем с Общината и да постигне целите, които си е поставил.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини