МВР глобява родители, че боядисват "зебра" пред училище във Видин

Родители и деца от Видин били „ организирана престъпна група” , защото сами си боядисали пешеходна пътека пред училище в града.

  МВР Видин е кфалифицирало като част от такава група и  зам.председателя на ПГКБ Михаил Миков, който с група родители, боядисали пешеходна пътека пред училище в града за 15 септември.

Заради доброволния обществен труд, видинчани трябва да платят актове за нарушение и чакат наказателните си постановления, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Фрапиращия пример, изнесли депутатите от ПГКБ Корнелия Нинова и Кирил Добрев. Според Нинова предизборната ситуация започна да придобива парадоксални измерения, за което тя конкретно обвини Цветан Цветанов и ГЕРБ. Нинова допълни, че вместо в предизборната кампания да предлагаме различни идеи и да мислим за бъдещето на страната, сме стигнали дотам- върху представителите на опозицията да се оказва такъв натиск от МВР.

В Бяла Слатина обаче представители на ГЕРБ са окосили обществена градинка и са сложили табелка „Окосено от ГЕРБ”, коментира Нинова.

„Щом са стигнали дотам да използват МВР за такива деяния, как министерството ще работи при сериозните сигнали по време и преди избори?”, попита депутатът от БСП и настоя Цветан Цветанов най-накрая да се самоопредели и да престане да страда от раздвоение на личността, като председател на Предизборния щаб на управляващата партия и като министър.

Според депутата от ПГКБ Кирил Добрев „може би премиерът е прав като казва, че дойдат ли избори- всички полудяват”. Според Добрев, управляващите дават тон на гражданите, че не е редно да се занимават с обществено полезен труд, да боядисват огради на училища или да боядисват пешеходни пътеки.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини