Съветник на двама президенти на агитация в Първомай

Румен Христов /вляво/ не пропусна Първомай в обиколката си из страната

Кандидатъг за президент, издигнат от СДС - Румен Христов, днес беше в Първомай. Тръгнал е на обиколка в областните центрове на България, с няколко спирки в по-малките градчета. Той дойде, за да призове симпатизантите на неговата партия да се включат активно в провежданите вътрешни избори за кандидат на десницата. Според Христов е време за личности. Себе си определи като „различен, диалогичен и прагматичен“. Призова максимален брой хора да се включат във избора между него и Светослав Малинов – кандидатът на ДСБ . За своя опонент каза, че е млад, интелигентен и енергичен и като единствен негов недостатък определи липсата на опит.

В срещата си със симпатизантите, Румен Христов заигра на струната на земеделците и техните проблеми. Като бивш заместник министър на земеделието в три кабинета, показа добро познаване на ситуацията в тази област.

Освен като заместник министър, Румен Христов е работил и като съветник на двама президенти – Жельо Желев и Петър Стоянов и претендира, че добре познава и работата на президентската институция.

Теди Кирякова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини