Татковци от Първомай не посмяха да танцуват с Роси Кирилова, но децата не спряха

Росица Кирилова се раздаде на сцената в Първомай

Празник за децата на Първомай поднесе Росица Кирилова. Все така мила и очарователна, с любов към тях, тя се раздаде на сцената. Изпя любими песни от миналото и пилотната песен от бъдещия си албум., който се очаква да излезе през есента.

„Кукла Барби“,„Мики Маус“, „Живей за мига“,„Като Да и Не“, „Учителко, целувам ти ръка“, „Боса по асфалта“ върнаха назад в годините по-възрастната част от публиката. Не се намериха желаещи татковци да танцуват с Роси на сцената, но малчуганите не слязоха оттам и припяваха „С мен, с мен, танцувай с мен във ритъм“. А на “Месечинко виторога“ се изви и хоро.

Дълго след концерта Роси Кирилова раздаваше автографи. Не изневери на себе си и въпреки че беше притисната от времето, намери добра дума за всеки, не отказа на никого да се снима и зарадва много деца.

За parvomai.net Роси Кирилова каза, че е доволна от концерта, радва се че е била на тази сцена с толкова щастливи деца, остави автограф и пожела „На читателите на parvomai.net oт сърце – най-хубавото да им предстои!“

Теди Кирякова

Роси към читателите на Parvomai.net: Най-хубавото предстои
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини