"Борислав" се изложи с 3:4 от опашкаря „Сокол”

Представителният тим на "Борислав" се изложи здраво на вчерашния старт на пролетния дял на първенството в "А" Областната група. С бездушна игра първомайци паднаха с 3:4 от опашкаря "Сокол" (Долни Воден). Гостите се представиха изключително слабо, но успяха да повалят едва ходещия си противник.

Нашите поведоха с гол на Жеко Димитров, но "соколите" обърнаха развоя на мача след две груби грешки в първомайската отбрана. Малко преди края на първата част завърналият се в "Борислав" нападател Николай Папазов надбяга защитата на гостите и изравни.

След почивката футболистите от Долни Воден успяха да вкарат трети гол без да бъдат затруднени от защитниците в бяло-черно. В този момент близо петдесетината зрители на градския стадион вкупом напуснаха трибуните, разочаровани от развоя на срещата. До края на мача двата тима си размениха по едно попадение, фиксирайки зрелищния резултат 3:4, получен след изключително слаба продукция.

По-рано вчера юношеският тим (мл.в.) на "Борислав" завърши наравно 2:2 гостуването си в Раковски. Нашите повели с 2:0 на терена, приличащ на картофена нива, но индивидуални грешки на първомайски футболисти довели до изравняване.

Също наравно (0:0) в Раковски завърши и визитата на детския отбор.

Parvomai.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини