Какви прически ще се носят тази есен?

Есента вече е пред вратата ни, така че е време да си отделите някой ден само за пазаруване. Все пак гардеробът ви се нуждае от обновление. Защо не се отбиете и при фризьора си? Сигурно вече ви е омръзнало да се гледате в огледалото с една и съща прическа. Ние ще ви дадем няколко идеи какво ще е модерно през този сезон, а вие направете нещо по въпроса.

Като цяло прическите през сезон есен-зима 2010-2011 ще лъхат на естествена женска красота. Затова и няма да ви е трудно да поддържате косата си. Колкото по-свободно и леко пада тя, толкова по-добре.

Дайте й малко мира от пресата и непрестанното дърпане със сешоар. Тенденциите за този сезон клонят към леки вълни, оформени букли и естествени къдрици. Просто оставете косата си на свобода и ще получите желания ефект.

По отношение на дължината, дългата коса все още е на заден план. Различните разновидности на карето продължават да са на върха на модната вълна. Този път обаче виждаме едно нетрадиционно построено каре – по-късо отпред и плавно преминаващо назад. Естествено с плътен бретон по линията на подстрижката.

От друга страна асиметрията също е на почит – наръфани бретони, прически с различна дължина от лявата и от дясната си страна. Колкото повече стърчащи кичури и небрежно излъчване – толкова по-добре.

Да не пропускаме и обема. Той ни връща доста назад, чак до 60-те, когато са се носели високи обемни кокове и спуснати кичури пред лицето ала Бриджит Бардо. Е, тази мода се завръща.

Ако обаче предпочитате челото ви да е открито, още по-добре. Дебелите диадеми и ленти за коса ще са най-модерните аксесоари този сезон. Не обичате нищо да ви пристяга? Тогава си купете лак за коса, заложете на повече обем в задната част на главата си и изтеглете бретона си силно назад.

Намерихте ли си вече нещо по вкуса ви или все още се колебаете?

Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини