Честито! Хвана се на този номер

Често ли ти става скучно в офиса? Дай да скроим някой и друг номер тогава, за да се посмееш с колегите.И изобщо да не ти пука, че първи април е далеч, смехът и шегите са нужни всеки ден. Затова нека започваме.

Избери си жертва. Не, този може да се разсърди ако се пошегуваш с него. По-добре се прицели в някой, който ще се смее дори повече от теб, когато разбере, че е прецакан. Ако си готов да пристъпим към действие.

Ако колегата ти е чувствителен на тема пари, кажи му със сериозен тон: "Знаеш ли, че те очаква премия този месец." За да подсилиш момента, можеш да допълниш: "Лошото е, че всички знаят, така че се готви за почерпка". Когато настъпи времето да обясниш откъде си разбрал радостната новина, следното оправдание ще свърши работата: "Как откъде? В хороскопа ти го пишеше.".

Всеки има своите тайни. Нека разберем какво крие колегата ти. Когато се видите в офиса, случайно му подхвърли: "Всичко знам, само не разбрах защо кри толкова време.". Продължи с: "Просто не мога да повярвам, че не си ми казал. По-добре ми разкажи всичко, искам да го чуя от твоята уста." Няма начин колегата ти да не си изпее всичко. Дори ще се изненадаш на колко смешни изповеди можеш да станеш свидетел чрез този метод. Важното е да блъфираш докрай.

По случай 14 февруари можеш да се пошегуваш с някой в офиса като му пращаш валентинки. Представи си как всеки ден той/тя получава анонимните обяснения в любов и се хвали пред останалите. Всяко чудо обаче за три дни. Когато празника отмине, можеш просто да напишеш на избраник/цата: "Сбогом, ще ти пиша следващата година по същото време."

Предлагам ти и още един класически номер, с който можеш да изпързаляш колега ти. "Търсиха те сутринта от районното. Казаха, че ако не се явиш до обяд, ще те пуснат за национално издирване." Е, може и да не си толкова груб. "Преди малко ти вдигнаха колата." - също ще свърши работа.

Само не забравяй да разкриваш шегите си, защото и децата знаят, че понякога "от играчка става плачка".

Източник: club.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини