Рекламата, за която всички говорят

Супербоул 2024 е вече в историята. Големият победител е отборът на Канзас Сити Чийфс. Но всички знаем, че по време на прекъсванията и полувремето на мача пак е интересно - тогава всички погледи са вперени в рекламите и в трейлърите, при това с очакване, което не сме сигурни дали е по-малко от това за самото спортно събитие.

Сред компаниите, които решиха да рекламират тази година, бяха и някои от големите автомобилни производители като Kia, BMW, Volkswagen и Toyota. Подходите им бяха различни, но за рекламата на Kia определено говорят всички.

Южнокорейската компания показа най-новия си SUV електромобил EV9. Направи го с помощта на малко момиче,което изпълнява перфектно съчетанието си по фигурно пързаляне по време на състезание.

В залата е баща ѝ, но се вижда, че до него има празно място. След състезанието двамата се отправят към дома на болния дядо на момичето, който е бил и липсващият човек в големия ден. Тогава тя на импровизирана пързалка пред къщата изпълнява няколко номера, за да зарадва дядо си, който ѝ поставя оценка 10.

Благодарение на Kia EV9 и функцията Vehicle to Load пък е захранено както осветлението край импровизираната пързалка, така и преносима тонколона. Действието в рекламата пък се развива на музикалния фон на парчето "Wish I Was Here" на Cat Power и Coldplay от 2014 г., пише Car and Driver.

Колкото до Vehicle to Load, от Kia поясняват, че функцията изисква допълнително оборудване, което се продава отделно. Тя може да не е съвместима с всички устройства и може да бъде използвана само ако електромобилът има над 20% заряд на батерията.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Видеа по темата

Последни новини